Οι περισσότερες από εμάς δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς μάσκαρα και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί!

Η μάσκαρα είναι ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ξύπνια, πιο ζωντανή και πιο εντυπωσιακή. Χρησιμοποιείς όμως σωστά τη μάσκαρα σου για να κερδίσεις το πιο εντυπωσιακό look;

To youweekly.gr σου παρουσιάζει 5 κόλπα με τη μάσκαρα, που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σου ακόμα πιο εντυπωσιακές ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου.

Για όλα τα σχήματα ματιών

Αρχικά πρέπει να γνωρίζεις πως για όλα τα σχήματα ματιών θα πρέπει να ξεκινήσεις με ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες, γιατί βοηθάει στο να «ανοίξει το μάτι» και κάνει τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν πιο μεγάλες και έντονες. Σαν γενικός κανόνας το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες πάει παρέα με τη μάσκαρα.

matia1

Μάτια με απόσταση μεταξύ τους

Όταν τα μάτια σου έχουν αυτό το σχήμα βάψε όλες τις βλεφαρίδες σου με μια μάσκαρα που έχει λεπτό βουρτσάκι. Μετά, χρησιμοποίησε μια μάσκαρα με μεγάλο βουρτσάκι για να βάψεις τις βλεφαρίδες που βρίσκονται από τη μέση και προς το κέντρο του προσώπου σου.

Αυτό δημιουργεί την αίσθηση ότι τα μάτια σου είναι πιο κοντά.  Αν βλεφαρίδες αρχίζουν να ενώνονται μεταξύ τους μετά από μερικά περάσματα με το βουρτσάκι, χρησιμοποίησε μια χτένα για βλεφαρίδες. Αυτό θα τις χωρίσει και θα τις κάνει να φαίνονται καλύτερα.

matia2

Μάτια κοντά μεταξύ τους

Αν το σχήμα του προσώπου σου είναι τέτοιο που τα μάτια σου έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους να δίνεις έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα.

Αφού χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, πέρασε με μάσκαρα όλες τις βλεφαρίδες σου. Μετά κάνε ένα ακόμα στρώμα από την μέση μέχρι την εξωτερική μεριά. Επίσης πέρασε με το βουρτσάκι τις ρίζες των βλεφαρίδων σου από το μέσο και προς τα έξω.

matia3

Αν έχεις μάτια τύπου monolid (το βλέφαρο δεν «τσακίζει» όταν τα μάτια είναι ανοιχτά)

Το βασικότερο με εσάς που έχετε αυτού του είδους βλέφαρα είναι να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται μακριές, αλλά χωρίς να τις κάνετε να φαίνονται πολύ πυκνές.

Θέλεις να κάνεις το βλέφαρο να φαίνεται ανάμεσα από τις βλεφαρίδες για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο ανοιχτά. Και για τα δύο στρώματα μάσκαρας χρησιμοποίησε μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο μακριά σε όλες τις βλεφαρίδες σου.

matia4

Μικρά μάτια

Για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο στρογγυλά για το πρώτο στρώμα μάσκαρας χρησιμοποίησε το βουρτσάκι ομοιόμορφα σε όλες τις βλεφαρίδες σου. Αλλά για το δεύτερο στρώμα επικεντρώσου στο κέντρο για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα. Χρησιμοποίησε πιο λεπτό βουρτσάκι για περισσότερη ακρίβεια και για να αποφύγεις το να ενώνονται οι βλεφαρίδες σου.

matia5

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αυτή είναι η νέα μόδα που θα κάνει τα νύχια σου να λάμψουν κυριολεκτικά!

Πρόλαβες να αποκτήσεις ηλιοκαμένο δέρμα; Όσα πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ!

Σχημάτισε τα ιδανικά φρύδια για το πρόσωπό σου!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έλληνας ηθοποιός από τους αγαπημένους, κατακεραυνώνει Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη…Ποιος είναι;

Πασίγνωστη παρουσιάστρια πήγε καλεσμένη στην Τατιάνα και την έστησε στον τοίχο: «Μην κάνει συνέχεια την χαζή…»

Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του: «Το αιμάτωμα έδειξε ότι έχω…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ