Το κόκκινο κραγιόν έχει τη δική του θέση πια στο μακιγιάζ, ως το πιο αγαπημένο όλων το γυναικών. Ακόμα κι αν είστε από τις λίγες γυναίκες που δεν είναι fan του κραγιόν γενικά και κυρίως των έντονων αποχρώσεων, σίγουρα θα έχετε μπει στον πειρασμό να το δοκιμάσετε. Αυτό που το κάνει τόσο δημοφιλές κι αγαπητό είναι τόσο ο sexy και θηλυκός του χαρακτήρας όσο και το γεγονός ότι υπάρχει η ιδανική απόχρωση για την καθεμία.

Οι celebrities το τιμούν φυσικά, με αρκετές να το έχουν σχεδόν υιοθετήσει τόσο στις επίσημες όσο και τις καθημερινές τους εμφανίσεις και πολλές από αυτές μας δείχνουν πως να το φορέσουμε είτε είμαστε ξανθιές είτε μελαχρινές.

Beauty tips:

Καλό είναι να βάζετε περίγραμμα πριν το κόκκινο κραγιόν για να μην φαίνονται οι ατέλειες στην εφαρμογή. Διαφορετικά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές.
Πρέπει να έχετε ενυδατώσει πριν τα χείλη σας αν βάλετε ματ, κόκκινο κραγιόν. Ακόμα και το ενυδατικό red lipstick δεν στρώνει ωραία σε αφυδατωμένα και ξηρά χείλη.
Δοκιμάστε αρκετές αποχρώσεις πριν καταλήξετε στη κατάλληλη για εσάς και ελέγξτε το πως φαίνεται όταν χαμογελάτε. Πολλές φορές το λάθος κόκκινο μπορεί να κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο κίτρινα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορίτσια προσοχή! Πανέμορφη κοπέλα κατέστρεψε το πρόσωπό της κάνοντας κάτι που κάνετε όλες σας σήμερα! (PHOTOS)

Βήμα – Βήμα: H Kim Kardashian αποκαλύπτει τα 10 μυστικά για να πετύχεις το μακιγιάζ της – Τι σε συμβουλεύει ο make up artist της

Καιρός να κάνεις μία αλλαγή! Οι νέες τάσεις στα κουρέματα γι’αυτό το καλοκαίρι!

 

loading...