Ένα από τα μεγαλύτερα makeup trends των τελευταίων δύο χρόνων είναι το Ombre μακιγιάζ. Μας έκλεψε την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδαμε την συγκεκριμένη τάση στα fashion shows και πλέον δεν λείπει ακόμη και από το καθημερινό μας μακιγιάζ!

Δείτε ακόμη: 3 Απλά βήματα για να πετύχεις το τέλειο nude μακιγιάζ!

Το Ombre είναι γαλλική λέξη, όπως ίσως να γνωρίζεις ήδη και σημαίνει σκίαση, γι’ αυτό λοιπόν και για να πετύχεις την συγκεκριμένη τεχνική θα πρέπει να παίζεις με διάφορους τόνους χρωμάτων, από το ανοιχτό προς το σκούρο. Τώρα λοιπόν που “εισέβαλε” ακόμη και στα μαλλιά και τα νύχια μας, ψάχνουμε ακόμη περισσότερες προτάσεις για να εντυπωσιάσουμε.

Ιδέες για εκθαμβωτικό Ombre μακιγιάζ ματιών

Δείτε περισσότερες εικόνες:

Είτε θέλεις να κάνεις ένα βραδινό μακιγιάζ είτε ένα πιο καθημερινό, μπορείς να ακολουθήσεις την συγκεκριμένη τεχνική, επιλέγοντας τις κατάλληλες σκιές ματιών. Ειδικά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, μπορείς να επιλέξεις έντονα χρώματα, αρκεί μόνο να ξεκινήσεις από το πιο ανοιχτό και να δώσεις λίγη ένταση στο τέλος με το πιο σκούρο.

Επίσης, μπορείς να παίξεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και με τα eyeliners, ώστε να κάνεις το μακιγιάζ σου πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο.

Δείτε ακόμη: Τέλειο! Βρήκαμε για σένα τον καλύτερο οδηγό μακιγιάζ!

loading...