Σίγουρα θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Το κατάλληλο μακιγιάζ είναι δυνατόν να σου αλλάξει την εμφάνιση και να σεκάνει να δείχνεις πιο αδύνατη αρκεί να διαβάσεις παρακάτω 3+1 τρικ που κάνουν θαύματα!

Με έμφαση στα μάτια σου: Το να δώσεις έμφαση στα μάτια με μια σκιά είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή στο βλέμμα σου! Πριν κάνεις οτιδήποτε πρέπει να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Στην συνέχεια χρησιμοποίησε μια σκιά ματιών που σου ταιριάζει και στην εσωτερική γωνία του ματιού βάλε λίγο πιο ανοιχτόχρωμη σκιά σαν highlighter και χρησιμοποίησε την ίδια κάτω από το φρύδι σου. Έτσι θα καταφέρεις να φωτίσεις το βλέμμα σου και ολόκληρο το πρόσωπο σου με αποτέλεσμα να δείχνει πιο αδύνατο.

Δείτε ακόμη: Τips για να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει λεπτότερη με το σωστό μακιγιάζ!

Πες «ναι» στο contouring: makeup artists ονομάζουν «κοψίματα», ώστε να δείχνει πιο αδύνατο, αναδεικνύοντας τις γωνίες του. Έχεις ακούσει πολλά για το contouring και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα στη σκιά και το φως. «Ο,τι θέλουμε να προβάλουμε το φωτίζουμε ενώ ό,τι θέλουμε να κρύψουμε, το σκιάζουμε», συμβουλεύει ο Γιάννης Μαρκετάκης.Το contouring γίνεται με μια σκουρότερη απόχρωση μπρόνζερ, υποχρεωτικά ματ, ή ένα ρουζ σε χρώμα taupe το οποίο δίνει βάθος στο πρόσωπο χωρίς να «βάφει» και με ένα highlighter, είτε ματ είτε shimmering (δηλαδή γυαλιστερό). Έτσι καταφέρνεις να φωτίσεις τα σημεία που πρέπει και το πρόσωπο σου δείχνει πιο αδύνατο.

Γατίσιο βλέμμα: Μπορεί το cat eye να είναι πάντα στη μόδα αλλά είναι και ένα μακιγιάζ που κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πιο λεπτό. Και αυτό για τον λόγο πως η γραμμή στο βλέφαρο είναι προς τα επάνω και η προσοχή πέφτει στην εξωτερική γωνία του ματιού. Εκμεταλλεύσου την προσοχή που έχουν τα μάτια σου και κάνε το μακιγιάζ σου ακόμη πιο σούπερ.

Δείτε ακόμη: Tα πιο παράξενα και αποτελεσματικά τρικς ομορφιάς των διασήμων!

Πιο λεπτή μύτη: Όταν θέλεις να δείχνει η μύτη σου πιο μικρή δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις επιλέγοντας ένα μέικ-απ που είναι περίπου 2 τόνους πιο σκούρο από αυτό που θα χρησιμοποιούσες κανονικά. Για να το απλώσεις σωστά δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις απλώνοντας το πιο σκούρο μέικ-απ σου ανάμεσα από τα φρύδια προς τα κάτω στις δυο πλευρές της μύτης. Το βασικό είναι φυσικά να το απλώσεις σωστά ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ενιαίο και φυσικό. Φυσικά και έτσι το πρόσωπο σου συνολικά θα δείνχει πιο αδύνατο.

loading...