Το πρωί για να πάμε στη δουλειά θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και όμορφες. Έτσι πρέπει ν΄ακολουθήσουμε ένα πρωινό μακιγιάζ, χωρίς δηλαδή πολλά χρώματα και μεγάλη ένταση, ειδικά στα μάτια. Αποφύγετε τα smokey eyes, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τις πολύχρωμες σκιές, τα glitter, το lip gloss πάνω από έντονα κραγιόν και το να κάνετε και έντονα μάτια και έντονα χείλη.Ποια λοιπόν είναι τα ιδανικά μακιγιάζ για το πρωί;

1. Έντονο κόκκινο κραγιόν

Ποιος είπε ότι το κόκκινο κραγιόν είναι μόνο για το βράδυ; Εξακολουθεί να είναι η τελευταία λέξη της μόδας, δίνει χρώμα στο πρόσωπο και είναι εύκολο. Η πρώτη πρόταση λοιπόν είναι να βάλετε μόνο ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και τίποτε άλλο. Ούτε σκιά, ούτε μάσκαρα. Απλώς προσέξτε να το απλώσετε καλά, οπότε ένα πινελάκι χειλιών θα σας βοηθήσει!

2. Έντονο κραγιόν με απαλή σκιά

Εδώ έχουμε ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν με μάτια που θα έχουμε περάσει με σκιά σε γήινους τόνους. Έτσι το πρόσωπο θα δείχνει φρέσκο και υγιές.

Δείτε ακόμη: Όλα τα μυστικά για 20 σούπερ μακιγιάζ ματιών…!

3. Έντονο κραγιόν με λεπτή γραμμή στα μάτια

Εδώ προτείνουμε μια  πιο έντονη εκδοχή του πρωινού μακιγιάζ. Εκτός λοιπόν από το κραγιόν, περνάτε με μαύρο μολύβι ( ή λίγο eye liner) τη γραμμή στο πάνω βλέφαρο των ματιών. Για πιο… προσεγμένες εμφανίσεις!

4. Τονίστε τις βλεφαρίδες σας

Εδώ το βάρος πέφτει στις βλεφαρίδες. Περάστε δυο φορές μάσκαρα, ειδικά στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας του ματιού, βάλτε σκιά σε γήινους τόνους κι ένα ανάλογο κραγιόν που απλώς θα τονίσει τα χείλη σας. Έτοιμη!

5. Τονισμένες βλεφαρίδες με σκιά λάμψης στα μάτια και ροζ κραγιόν 

Αυτό είναι ένα πολύ girly και φρέσκο μακιγιάζ για το πρωί. Με σκιές σε παλ αποχρώσεις, μάσκαρα στις βλεφαρίδες και άσπρη σκιά λάμψης στην εσωτερική γωνία του ματιού δίνει ένα πολύ δροσερό αποτέλεσμα. Τα χείλη τονίζονται με ροζ μπεζ κραγιόν.

6. Γήινες αποχρώσεις στα μάτια και κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου

Τα μάτια έχουν σκιές στα χρώματα της γης, ρουζ στο χρώμα της υγείας και τα χείλη με κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου. Απλό, διακριτικό που δίνει όμως χρώμα!

7. Μάτια με eye liner και nude χείλη 

Αν είστε από τις γυναίκες που θέλετε να τονίζετε το σχήμα των ματιών σας, μια λεπτή γραμμή με eye liner για να «σηκώσει» τα μάτια σας είναι ο,τι πρέπει. Μπορείτε φυσικά το ίδιο να το κάνετε και με μολύβι, εσείς επιλέξτε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε. Όσο για τα χείλη, ένα nude κραγιόν είναι αρκετό.

Δείτε ακόμη: Το παρακάνεις με τη σπατάλη στο μακιγιάζ; Δες πως να το διορθώσεις για καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομία!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ