Μπήκαμε στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου και εσύ αναρωτιέσαι ποιο είναι εκείνο το χρώμα που θα κάνει τα χείλη σου να ξεχωρίσουν; Μα Φυσικά το κόκκινο είναι το χρώμα που θα προσέξει ο καλός σου και φυσικά είναι εκείνο το χρώμα που θα κάνει ολόκληρο το πρόσωπό σου να λάμψει.

Σίγουρα αυτές τις μέρες ψάχνεις να βρεις την τέλεια κόκκινη απόχρωση για το ρεβεγιόν που πλησιάζει και το βασικό που πρέπει να βρεις είναι ποια είναι η απόχρωση που σου ταιριάζει! Μάθε παρακάτω ποιες αποχρώσεις του κόκκινου θα λατρέψεις αλλά και θα ξετρελάνουν τον αγαπημένο σου!

Δείτε ακόμη: Τιπ για καλύτερο αποτέλεσμα αν βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου!

Ναι σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν με τίποτα. Το κόκκινο κραγιόν θα είναι πάντα εκείνο που θα τραβάει την προσοχή του καλού σου. Το θέμα όμως είναι ποια απόχρωση του κόκκινου θα διαλέξεις για να τον ανάψεις; Παρακάτω θα πάρεις ιδέες!

Έντονο και σκούρο κόκκινο αλλά με λάμψη:
Το έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη με λίγη λάμψη είναι ο καλύτερος τρόπος να του τραβήξεις την προσοχή! Δώσε βάση και στο περίγραμμα γιατί παίζει τεράστιο ρόλο!

Φλογερό κόκκινο:
Το έντονο κόκκινο χρώμα για τα χείλη στην πιο φωτεινή εκδοχή τους είναι το απόλυτο χρώμα για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται! Το χρώμα αυτό μπορείς να το ταιριάξεις με άι-λάινερ στα μάτια και μάσκαρα και να κάνεις ένα διακριτικό μακιγιάζ για΄τι έτσι κι αλλιώς η προσοχή του καλού σου θα είναι στα χείλη σου.

Δείτε ακόμη: Τip για να ανακουφίσεις τα σκασμένα χείλη

Ματ σκούρο κόκκινο:
Ναι το σκούρο κόκκινο είναι ένα χρώμα που στην ματ εκδοχή του είναι τόσο μεθυστικό που σίγουρα κανένας άντρας δεν μπορεί να του αντισταθεί. Τα χείλη σου είναι γεμάτα μυστήριο και σίγουρα του τραβούν την προσοχή

Κόκκινο ombre για τα χείλη σου:
Το κόκκινο χρώμα χωρίς περίγραμμα αρχίζει να «σβήνει» στις άκρες και είναι πιο σκούρο και έντονο στη μέση των χελιών. Η τάση κυριάρχησε στους οίκους Alexander McQueen, Dolce & Gabbana και Marc Jacobs και είναι ένας εύκολος τρόπος να εντυπωσιάσεις με το απόλυτο χρώμα των γιορτών!

womenonly.gr

loading...