Η Selfie φωτογραφία δεν ξεκίνησε τώρα, απλά τώρα ξαφνικά έγινε το απόλυτο trend της εποχής! Πώς μπορείς να βγάλεις μια καλή Selfie όμως;

Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να βγάζει selfie φωτογραφίες, ειδικά όταν ένιωθα super. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι κυκλοφορούσαμε με ένα κινητό στα χέρια συνέχεια, για να βρούμε το σωστό σημείο και την κατάλληλη πόζα.

Δείτε ακόμη:Περιποιήσου μόνη σου τα πόδια σου με γάλα και σόδα

Μέχρι πριν, οι selfie που κυκλοφορούσαν θα έλεγες ότι ήταν και λίγο αποτυχημένες. Duck face σε όλες και sεxy βλέμμα τίποτε άλλο. Μετά από την selfie φωτογραφία που βγάλανε οι celebrities όμως κατά την διάρκεια των Oscar, έχει γίνει απλά must.

Όλο το θέμα για να βγει η φωτογραφία σου υπέροχη, όπως μας δίδαξαν και τα αστέρια του κινηματογράφου, είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Tips για να βγάλεις μια καλή Selfie

selfie-e1406732206128

Βρες τον κατάλληλο φωτισμό.

Αν γυρίσεις την πλάτη σου στο φως, θα έχεις ένα πιο απαλό και μυστηριώδες αποτέλεσμα, ενώ αν το φως αντανακλά στο πρόσωπο σου το αποτέλεσμα είναι πιο λαμπερό.

selfie1-e1406732634868

Τέντωσε το χέρι σου.

Για να βγει καλή η φωτογραφία σου θα πρέπει το χέρι σου να είναι τεντωμένο και ελαφρώς προς τα επάνω και όχι στην ευθεία με το κεφάλι.

Σε καμία περίπτωση μην τραβάς από κάτω, γιατί θα φαίνεσαι με προγούλι και πιο παχύς.

selfie1-e1406732634868 selfie-tips

Οριζόντια ή κάθετη selfie;

Πολύ άνθρωποι βγαίνουν πολύ καλύτερα στις οριζόντιες φωτογραφίες. Τώρα αν θέλεις να έχει στυλ πορτρέτου η κατάλληλη για εσένα είναι η κάθετη.

 

selfie-tips1

Δοκίμασε διάφορες πόζες.

Αν δεν δοκιμάσεις να δεις πως φαίνονται όλες οι γωνίες του προσώπου σου δεν πρόκειται να βρεις την σωστή πόζα για το πρόσωπο σου. Γι’ αυτό απλά πειραματίσου και πάντα να θυμάσαι ο λαιμός πρέπει να είναι ελαφρώς προς τα έξω και επάνω.

selfie-tips2

Βρες μια όμορφη τοποθεσία.

Φτάνουν πια οι selfie του μπάνιου ή οι άλλες στο κρεβάτι, κανένας δεν νοιάζεται για τα πλακάκια του μπάνιου σου ή τα σεντόνια σου. Κάνε κάτι το διαφορετικό και δείξε κάτι όμορφο.

selfie2-e1406733695136

Τέλος, η πόζα σου πρέπει να είναι φυσική.

Σταματήστε, στις duck face photos, Τέλος. Φτάνει πια το παρακάνατε όλοι. Η σωστή selfie είναι χαρούμενη και αυθόρμητη. Γενικώς αφήσου ελεύθερος και ας είναι το αποτέλεσμα γελοίο, η στιγμή μετράει.

Δείτε ακόμη:Δες πώς μια ασπιρίνη θα σε απαλλάξει από το ξαφνικό σπυράκι!

 

loading...