Τα full lips έχουν γίνει top trend στο χώρο της ομορφιάς και του μακιγιάζ με τα lip plumper που κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη και θελκτικά, να είναι Νο1 προϊόν που κάθε γυναίκα θέλει να αποκτήσει…
Εσύ δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε 1 ευρώ παραπάνω για να δημιουργήσεις αυτό το full lips εφέ, αφού βρήκαμε την τέλεια (και πιο περίεργη) εναλλακτική!

Τα plumpers, αυξάνουν την αιμάτωση στα χείλη και έτσι τα «φουσκώνουν». Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να το πετύχεις με την… κρέμα ματιών σου!

Οι κρέμες ματιών, επειδή είναι φτιαγμένες για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου έχουν φόρμουλες που δεν προκαλούν αλλεργίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, οπότε μπορείς άφοβα να τις χρησιμοποιήσεις και στα χείλη.

Τώρα, πως θα κάνει η κρέμα ματιών σου τα χείλη σου να μοιάζουν πιο σαρκώδη; Οι περισσότερες κρέμες για τα μάτια, συμβάλουν στο να φροντίσουν την ευαίσθητη περιοχή αλλά και να «γεμίσουν» τις μικρές ρυτίδες που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σημείο. Έτσι, θα κάνει το ίδιο και στα χείλη σου!

Πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε καλλυντικό στα χείλη, κάνε μασάζ με μικρή ποσότητα κρέμα ημέρας και έπειτα συνέχισε με το μακιγιάζ σου.

Εμείς πάντως το δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε!

faysbook.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ