Προσπαθείς εδώ και καιρό να αποκτήσεις µήκος αλλά δεν τα καταφέρνεις; Ο hair expert Σταµάτης Μανώλης, ιδιοκτήτης του κοµµωτηρίου «Icons Hair Design», σου προτείνει λύσεις για να εκπληρώσεις την επιθυµία σου!

_MG_0105

Τα µαλλιά µακραίνουν 1 µε 1,5 εκατοστό κατά µέσο όρο τον µήνα, ανάλογα µε τον τύπο των µαλλιών σου. Αν, λοιπόν, ονειρεύεσαι πλούσια, υγιή και µακριά µαλλιά χωρίς ψαλίδα και φθαρµένες άκρες, µάθε πως το µυστικό κρύβεται στην τεχνική της κουπ.

Kate-Beckinsale__

Η γνώµη του ειδικού
«Για να µακρύνουν τα µαλλιά εύκολα και γρήγορα, ξεκίνα µε συχνές επισκέψεις στο κοµµωτήριο και σιγουρέψου πως ο κοµµωτής σου θα ακολουθήσει τη σωστή τεχνική. Υπολόγισε τα δύο πρώτα ραντεβού για την κουπ να απέχουν µεταξύ τους 1 µε 1,5 µήνα», τονίζει ο hair expert Σταµάτης Μανώλης». Και συνεχίζει; «Στο “Icons Hair Design” εφαρµόζουµε µια πρωτοποριακή τεχνική σε ό,τι αφορά στο κόψιµο των µαλλιών, που βοηθά την τρίχα να δυναµώσει και να µακρύνει γρήγορα. Έτσι δίνουµε το επιθυµητό µήκος βάσει του σχήµατος του προσώπου φροντίζοντας να κολακεύει τη γυναίκα». Εάν βαρέθηκες, λοιπόν, να περιµένεις, κάνε µια επίσκεψη στο «Icons Hair Design», όπου οι ειδικοί θα σε βοηθήσουν να µακρύνεις τα µαλλιά σου σε χρόνο dt!

stamatis1

Ερµού 16, 1ος όροφος, Σύνταγµα
Τηλ. 210 3311003 | www.iconshairdesign.gr
info@iconshairdesign.gr | Ωράριο: Τρίτη, Πέµπτη, Παρασκευή: 9.00-20.00, Τετάρτη: 9.00-19.00, Σάββατο: 9.00-16.00, Δευτέρα κλειστά.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ