Το bob (κοντό καρέ) και το lob (long bob δηλαδή μακρύ καρέ) που ήταν τα hit της περασμένης σεζόν θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα και τη θέση τους στο «βάθρο» του top haircut για τη νέα χρονιά παίρνει επάξια το «Swag».

Τι ακριβώς είναι αυτό το κούρεμα; Εδώ το μήκος δεν έχει τεράστια σημασία όπως στο μακρύ καρέ, τα 2 σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Swag Haircut είναι: α) οι αφέλειες  και β) η κίνηση στις άκρες!
Οπότε αναφερόμαστε σε ένα εξαιρετικά κοριτσίστικο και ανέμελο κούρεμα με πρωταγωνιστές τις μύτες και το layering (στρώσεις) αλλά βεβαίως και τις ατημέλητες τύπου Brigitte Bardot αφέλειες που κάνουν δυναμικό comeback!

Το καλύτερο; Στο συγκεκριμένο look όσο πιο ατημέλητα είναι τα μαλλιά, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα! Σε αντίθεση με τα lob και bob που το styling -αλλά και το ίσιωμα ώστε να αναδεικνύεται το κούρεμα- είναι απαραίτητο σε καθημερινή βάση. Ambassador του συγκεκριμένου haircut είναι βεβαίως η fashionista, Αλέξα Τσανγκ αλλά και η αγαπημένη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ που ήταν και οι πρώτες που το υιοθέτησαν.

Δες ακριβώς ποιο είναι το Swag Haircut και βιάσου να υιοθετήσεις από τώρα το πιο in χτένισμα της νέας χρονιάς:

54321

faysbook.gr

loading...