Το νέο άλμπουμ του David Bowie που κυκλοφόρησε μόλις τρεις μέρες πριν τον θάνατό του ήταν το τελευταίο δώρο που έκανε στους θαυμαστές τουςο ροκ σταρ, όπου μιλά ξεκάθαρα για τον επερχόμενο θάνατό του.

Δείτε ακόμη: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του David Bowie: «Θα σε βρω στον ουρανό»

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι με το που ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του, το «Blackstar»  έκανε 51 εκατομμύρια «χτυπήματα» μέσα σε μόλις μια ημέρα, σπάζοντας το ρεκόρ της Adele, η οποία με το που έβγαλε το single της «Hello», άγγιξε τα 36 εκατομμύρια views τον περασμένο Οκτώβριο.

Να αναφέρουμε πως ειδικότερα το τραγούδι «Lazarus» και το video clip του συγκλονίζουν, αφού οι εικόνες κάνουν ξεκάθαρη αναφορά στον θάνατο, με τον 69χρονο σταρ να είναι «παγιδευμένος» με το αποστεωμένο του κορμί στο κρεβάτι του νοσοκομείου, να τρέμει κάτω από τα σκεπάσματα και να μην μπορεί να δει μέσα από τους επιδέσμους.

Δείτε ακόμη: Η μυστική αποτέφρωση του David Bowie

«Οοο… θα ελευθερωθώ! Κοιτά εκεί πάνω! Είμαι στον παράδεισο!» είναι ένας από τους αινιγματικούς στίχους, που κάνουν σαφή αναφορά στο τελικό στάδιο που είχε φτάσει με την κατάσταση της υγείας του, αποτελώντας παράλληλα έναν αποχαιρετισμό στους εκατομμύρια fans του ανά τον κόσμο.

Δείτε ακόμη:Δεν μπορείς να φανταστείς γιατί ο David Bowie κυκλοφορούσε κρατώντας μια ελληνική εφημερίδα!

govastileto

loading...