Λατρεύουμε τα μαγιό γιατί είναι τα κομμάτια που αναδεικνύουν τις εμφανίσεις μας στην παραλία και χωρίς αμφιβολία μας φτιάχνουν τη διάθεση με τα πρωτότυπα σχέδιά τους και τα καλοκαιρινά τους χρώματα.

Οι περισσότερες γυναίκες αναζητάμε κάθε χρονιά το τέλειο μπικίνι ή ολόσωμο και εστιάζουμε τόσο στα prints και το σχέδιο όσο και στο πόσο μας ταιριάζει η κάθε γραμμή. Άλλωστε όλες μας έχουμε μικρές ανασφάλειες για μερικά παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια, στους γλουτούς ή στην κοιλίτσα που σίγουρα μεγεθύνονται όταν αποφασίζουμε να πάμε στην παραλία.

Τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά για να “καμουφλάρεις” την περιοχή της κοιλιάς, αλλά δεν είναι απαραίτητο πως κολακεύουν τόσο τις γεματούλες. Ένα μπικίνι που καλύπτει τις περιοχές που θέλεις και τονίζει τη λεπτή μέση σου ίσως είναι καλύτερη επιλογή. Προσπάθησε να εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία και αναλόγως διάλεξε το μαγιό σου.

Αν έχεις μικρό στήθος προτίμησε ένα μπικίνι με μπανέλες ή έντονα σχέδια στο top, ενώ αν έχεις μεγάλο στήθος προσπάθησε να αποφύγεις τα strapless.

Φέτος έχουν επανέλθει δυναμικά και τα μαγιό σορτς, αλλά καλό είναι να τα δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς πως ταιριάζουν στη σιλουέτα σου.

Εμείς φτιάξαμε τη δική μας shopping list με μαγιό για κάθε σωματότυπο και σου δίνουμε τις καλύτερες ιδέες για να ανακαλύψεις εκείνο που κολακεύει τη σιλουέτα σου.

joytv.gr

loading...