ΔΩΡΕΕΣ ΧΑΡΑΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ «ΒΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ τη χαρά και συγκίνηση της δικής σας σημαντικής εκδήλωσης, προσφέροντας «Βήματα Ζωής» στα παιδιά με αναπηρία.

ΠΕΙΤΕ ΤΟ και στους φίλους σας. Αν αισθανθήκατε χαρά και ικανοποίηση μέσα από τη δική σας πράξη αγάπης, μη διστάσετε να μιραστείτε την εμπειρία σας. Παρακινείστε και τους φίλους σας, είναι σημαντικό για τα παιδιά μας.

dt

 MiRo X Kiehls για την ΕΛΕΠΑΠ

Η Kiehls συνεργάζεται με το ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο ΜiRo και παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα μοναδικό αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες σε περιορισμένη έκδοση. Ταυτόχρονα οι σχεδιαστές σχεδιάζουν τη συλλεκτική συσκευασία του θρυλικού Midnight Recovery Concentrate. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των ανωτέρω προϊόντων συνολικού ποσού 3.000 € θα διατεθεί για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Την Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 18:30, οι MiRo, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης θα βρίσκονται στο corner της Kiehls, στο κατάστημα Hondos Center Κολωνάκι (Merlin 6), για να παρουσιάσουν το συλλεκτικό αξεσουάρ που σχεδίασαν αποκλειστικά για την Kielhs, καθώς και τη συλλεκτική συσκευασία του Midnight Recovery Concentrate.

«Η πιο σημαντική ευχή για όλους είναι η υγεία! Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε με τον δικό μας τρόπο σε αυτή τη δράση που στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά, μέσω της ΕΛΕΠΑΠ, σε πολλούς τομείς, ανάμεσα σε αυτούς και η υγεία», δηλώνει το σχεδιαστικό δίδυμο.

Αναλυτικότερα, η Kiehl’s Since 1851 και το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo συμπράττουν ώστε να προσφέρουν σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες. Ξεκινώντας από την Πέμπτη 18 Ιουνίου, η Kiehl’s θα διαθέσει αποκλειστικά στα σημεία πώλησης Kiehls μια ειδική έκδοση του Midnight Recovery Concentrate 30ml αλλά και ένα αξεσουάρ για το καλοκαίρι που μπορεί να φορεθεί και από άνδρες ως γραβάτα αλλά και από γυναίκες ως ζώνη. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των ανωτέρω προϊόντων συνολικού ποσού 3.000 € θα διατεθεί για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ. Αυτή η δράση αντανακλά την ισχυρή φιλανθρωπική δράση του σχεδιαστικού διδύμου αλλά και την φιλοσοφία της Kiehl’s που υπαγορεύει να επιστρέφουμε στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι δεν αποτελεί απλώς άλλη μια μάρκα καλλυντικών, αλλά μια εταιρεία με σημαντικό κοινωνικό έργο.

dt 1

#miroxkiehls

Λίγα λόγια για τους MiRo

Ο Δημήτρης Μαστρόκαλος, γεννημένος στην Κρήτη, σπούδασε στην Αθήνα γραφιστική και στη συνέχεια σχέδιο μόδας στη σχολή Βελουδάκη. Εργάστηκε στο πλευρό γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών. Ο Γιάννης Ράπτης, γεννημένος στην Κέρκυρα, σπούδασε marketing σε Αμερικάνικο κολέγιο. Οι δυο τους αποτελούν το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro. Με έδρα τους το κέντρο της Αθήνας, δημιουργούν ρούχα και νυφικά, prêt-a-porter de luxe και haute couture, με έμφαση στις πρώτες ύλες και στο φινίρισμα. Κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών τους είναι το δυναμικό στυλ και τα απόλυτα θηλυκά κοψίματα. Επιπλέον, στη δημιουργική τους δραστηριότητα, περιλαμβάνεται και ο σχεδιασμός ανδρικών ενδυμάτων, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ποιότητα υλικών και κατασκευής.

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, στα 78 χρόνια λειτουργίας της, μέσα από τα 6 Κέντρα της πανελλαδικά, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, αγκαλιάζει παιδιά και άτομα με αναπηρία, προσφέροντας παράλληλα ουσιαστική στήριξη στις οικογένειές τους.  Η ΕΛΕΠΑΠ συνδυάζει την εξατομικευμένη παρέμβαση σε ολιστικά προγράμματα αποκατάστασης, στοχεύει στην  έγκαιρη διάγνωση και πρώιμη παρέμβαση  για την αξιοποίηση των  δυνατοτήτων τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό και στηρίζει το κάθε «Βήμα Ζωής» των βρεφών, των παιδιών και ενηλίκων της.  Η ΕΛΕΠΑΠ, σε ετήσια βάση στηρίζει θεραπευτικά  πάνω από 1.200 παιδιά  με αναπηρία! Με 200 άτομα εξειδικευμένο,  επιστημονικό   προσωπικό,  που αποτελούν την  διεπιστημονική ομάδα της, η ΕΛΕΠΑΠ,  εφαρμόζει  τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, συμβουλευτικής, ειδικής εκπαίδευσης και ιατρικής παρακολούθησης σε συνεργασία με φυσίατρο, παιδονευρολόγο, ορθοπεδικό και παιδοψυχίατρο. Μέσα από ολιστικά προγράμματα αποκατάστασης, αγκαλιάζει παιδιά με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, η ΕΛΕΠΑΠ εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες της με προγράμματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης, βιοανάδρασης, νέες τεχνολογίες, νευροψυχολογική παρέμβαση, τηλεματικές υπηρεσίες, στηρίζει ενεργά τις οικογένειες, διοργανώνει, συμμετέχει και πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό,  λειτουργεί ως πλαίσιο πρακτικής φοιτητών και νέων επιστημόνων και συνεχίζει να είναι μέλος της RI, RI Europe, και ESMAC.

Λίγα λόγια για το Midnight Recovery Concentrate 30ml

To Midnight Recovery Concentrate – ένα δραστικό συμπύκνωμα φυτικών εκχυλισμάτων που περιέχει σκουαλάνιο, έλαιο νυχτολούλουδου και οκτώ ακόμα αιθέρια έλαια, τα οποία ενισχύουν τη φυσική νυχτερινή λειτουργία της επιδερμίδας ώστε να αναπληρώσουν βιολογικά τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας και να της προσφέρουν βέλτιστη επανόρθωση στη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το ισχυρό ελιξίριο είναι κατά 99% φυσικής προέλευσης και δεν περιέχει paraben.

Λίγα λόγια για την Kiehls

Η Kiehl’s η αγαπημένη μάρκα των celebrities παγκοσμίως, ξεκίνησε το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα η Kiehl’s προσφέρει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Ανάμεσα στις αξίες της Kiehl’s ξεχωρίζουν η επιστήμη, η ποιότητα, ο σεβασμός και η προσφορά. Γι’ αυτό επικεντρώνεται στην προσφορά κοινωνικού έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Μάλιστα, συμπράττει τακτικά με τους διάσημους ένθερμους υποστηρικτές της ανά τον κόσμο, όπως η Uma Thurman, o Brad Pitt, η Julianne Moore και άλλοι ώστε να προσφέρει πίσω στην κοινωνία. Έχοντας αναλάβει εδώ και δεκαετίες μια δέσμευση απέναντι στις τοπικές κοινωνίες, η Kiehl’s εστιάζει τις φιλανθρωπικές προσπάθειες της σε τρεις βασικούς σκοπούς: ● στην έρευνα του AIDS, ● στις πρωτοβουλίες υπέρ των παιδιών και ● στο περιβάλλον.

Τα προϊόντα Kiehls είναι διαθέσιμα στα corner Kiehls: HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 210-339-0284 // HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608 // ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα, τηλ. 6947-209654 // HONDOS CENTER ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά, τηλ. 6948985505 // ATTICA GOLDEN HALL: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 6958476976 // GALLERY DE BEAUTETHE MALL ATHENS: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, τηλ. 6942845252 // ΗΟΝDOS CENTER APOLLONIA POLITIA: Λ. Γεωργικής Σχολής 84, Θεσσαλονίκη, τηλ. 6944185606 // ΑTTICA: Τσιμισκή 48 – 50, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 6936965913 // HONDOS CENTER ΟΜΟΝΟΙΑ: Πλατεία Ομονοίας 4, Αθήνα, τηλ. 210 5282800.

Βρείτε μας
στο
Facebook: www.facebook.com/kiehlsgreece
& στο
Instagram: @kiehlsgreece

* Ενδεικτική τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.

loading...