Η γοητεία ενός φορέματος, η υφή του υφάσματος που αποτελείται αλλά και το εκλεπτυσμένο σχέδιό του, είναι στοιχεία που μπορούν να αποτελέσουν αυστηρά κριτήρια για την επιλογή του σε έναν γάμο.

Αρκεί μία βόλτα σε ένα ατελιέ ή μια boutiqueγια να δείτε συλλεκτικά φορέματα, που έχουν σχεδιαστεί μία φορά και ράβονται μεμονωμένα, χωρίς να υπάρχει πουθενά αλλού το ίδιο σχέδιο!

Το ατελιέ της Έλενας Κυρίτση ήδη από το 2000 ασχολείται δυναμικά με τα νυφικά φορέματα σε θηλυκά μοτίβα και πρωτοποριακές γραμμές, με ιδιαίτερη αγάπη στην γαλλική δαντέλα και τα κεντήματα Swarovski.

Βάζοντας στο μικροσκόπιο τα νυφικά φορέματα της σχεδιάστριας επιλέξαμε 3 πρότυπα για να μελετήσετε:

139653-v56a

Ένα μακρύ φόρεμα σε nudeχρώματα και γαλλική δαντέλα να φωτίζει όλο το σώμα είναι μία εύκολη επιλογή που δεν χρειάζεται καν κοσμήματα να το συνοδεύουν. Η δαντέλα από μόνη της είναι ένα ύφασμα που χαρίζει μυστήριο και στυλ στο γυναικείο κορμί. Όσο εύκολος είναι ο συνδυασμός της, τόσο δυσκολότερο το αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι αξίζει τον κόπο..!

44528-vradina11

Τα εκτυφλωτικά χρώματα του γαλάζιου και του μωβ, κόβονται και ράβονται διαμορφώνοντας δύο πανέμορφα φορέματα, που η αέρινη φύση τους κάνει την γυναίκα να φαντάζει απόλυτα sexy και κομψή. Υφάσματα πέπλου και ιδιαίτερες γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα σας.

139652-v55a

Το μαύρο είναι το ασφαλέστερο χρώμα για να το επιλέξετε για μία κοινωνική εκδήλωση, όπως είναι ένας γάμος. Η δαντέλα από την οποία είναι φτιαγμένο αυτό το maxi φόρεμα, είναι διάφανη με αποτέλεσμα να φανερώνει από τις οπές τις το σώμα σε σημεία όπως είναι η κοιλιά, η πλάτη και το ντεκολτέ.

Δείτε κι άλλα νυφικά φορέματα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της σχεδιάστριας helenakyritsi.gr ή επισκεφτείτε το ατελιέ της βρίσκοντας φορέματα βραδινά και νυφικά που από μόνα τους είναι μία ξεχωριστή τάση. 

olagiatingunaika.gr

loading...