Τι μπορείτε να φορέσετε για να παραμείνετε δροσερές τις μέρες του καύσωνα;;;

Τι μπορείτε να φορέσετε για να παραμείνετε δροσερές τις μέρες του καύσωνα;;;
Είμαστε στην κορύφωση του καλοκαιριού και μαζί κορυφώνεται και η ζέστη. Kαι επειδή αυτή η βαριά, κολλώδης υγρασία δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει ούτε τον Σεπτέμβριο, σας δίνουμε κάποιες ιδέες για το τι να φορέσετε ώστε και να μην ιδρώνετε αλλά και να παραμείνετε δροσερές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Τα έκτακτα μέτρα που πρέπει να λάβετε συμπεριλαμβάνουν λιγότερα ρούχα, καλύτερα υφάσματα, άνετες γραμμές και πρακτικά αξεσουάρ. Το λινό, το βαμβάκι και το βισκόζ που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει είναι από τα πιο βασικά. Για το βράδυ που έχει μία μεγαλύτερη δροσιά, το μετάξι είναι μία ακόμη εναλλακτική, αφού ρέει στο σώμα χωρίς να ζεσταίνει, ωστόσο καλό είναι να αποφεύγεται την ημέρα γιατί με τον ιδρώτα λεκιάζει.

Η μόδα του ...καύσωνα



Τα αέρινα φορέματα
είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δεν κολλάει επάνω στο σώμα και του επιτρέπει να αναπνέει.




Τα δαντελένια σορτσάκια και διάτρητες λεπτομέρειες στα ρούχα εκτός ότι είναι πολύ μόδα φέτος είναι και τα ιδανικά για τις δύσκολες μέρες και δε θα σε επιβαρύνουν με περίσσια θερμότητα.

Τα εξώπλατα μπλουζάκια ή τα άνετα tank tops είναι σέξι, δροσερά και ότι πρέπει για τις «καυτές» ημέρες. γενικά αποφεύγετε τα πολύ στενά και εφαρμοστά ρούχα στους 40 βαθμούς κελσίου.