Το καινοτόμο brand κοσμήματων Angelo di Spirito Rosa μετά από επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη εδραιώνει την παρουσία του και στην Ελλάδα με την πρώτη boutique του στην Κηφισιά.

Κατάστημα καινοτόμο, πρωτοποριακό, έρχεται να δώσει ένα τόνο Νέας Υόρκης στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά.

Η γυάλινη εξωτερική όψη σε λευκό χρώμα με το λογότυπο να προβάλλει τρισδιάστατο και φωτισμένο δηλώνει ξεκάθαρα την διαφορετικότητα του καταστήματος και προϊδεάζει για την αισθητική του εσωτερικού.
Στο εσωτερικό μέταλλο, γυαλί, σκούροι γκρι τόνοι και ιδιαίτερος φωτισμός δημιουργούν μια μοναδική εικόνα που αναδεικνύει τις αξίες του brand και προβάλλει μοναδικά το προϊόν.
Οι μεταλλικές κυψέλες, σήμα κατατεθέν του brand, καλύπτουν περιφερειακά τους τοίχους και φιλοξενούν με έναν μοναδικό τρόπο τα κοσμήματα στην διάσημη, παγκοσμίως βραβευμένη συσκευασία τους. Ο ξεχωριστός φωτισμός κάθε κυψέλης μετατρέπει την κάθε συσκευασία σε πρωταγωνιστή της αισθητικής πανδεσίας που κατακλύζει τον επισκέπτη.
Γυάλινα περιφερειακά dislplay παρουσιάζουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο τα κομψά κοσμήματα του brand και αφήνουν τον επισκέπτη να περιηγηθεί σε όλη την γκάμα.
Η επιβλητική οθόνη  75”  σε κεντρική θέση προβάλλει τις συλλογές του brand.
Τέλος ακόμα και η εμφάνιση των γοητευτικών κυριών του καταστήματος αποδεικνύει την υψηλή αισθητική του brand και την εμμονή του στην ανάδειξη της γυναικέιας ομορφιάς σε κάθε της έκφανση.

Η Angelo di Spirito Rosa σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει κοσμήματα εμπνευσμένα από το κλασσικό ροζάριο. Χρησιμοποιώντας πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, ασήμι, χρυσό και ειδική κλωστή έχει εξελίξει το κλασσικό ροζάριο σε μια γκάμα μοντέρνων σχεδίων που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.
Σήμα κατατεθέν της εταιρείας αποτελεί η μοναδική συσκευασία της, καθώς όλα τα κοσμήματα “εμφιαλώνονται”. Ένα concept που της χάρισε το παγκόσμιο βραβείο “Design- Packaging, Honoring Creative Excellence Worldwide” στα διεθνούς φήμης Clio Image Awards στη Νέα Υόρκη την Άνοιξη του 2014.
Τα κοσμήματα Angelo di Spirito Rosa διατίθονται τώρα στην Angelo di Spirito Rosa Boutique (Παναγίτσας 6, Κηφισιά), στα πολυκαταστήματα των Attica στο Golden Hall και στο City Link, σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και ηλεκτρονικά στο www.angelodispiritorosa.com.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ