Μπορεί να μετρά πλέον δύο δεκαετίες στο χώρο του κινηματογράφου, μπορεί οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει να είναι αμέτρητες, όμως για πάντα θα μένει χαραγμένος στη μνήμη μας ο πρώτος μεγάλος ρόλος στην καριέρα της Kate Winslet, που δεν είναι άλλος από εκείνον της Rose DeWitt Bukater, στον Τιτανικό.

Η ίδια γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρις σε αυτόν, οι μετοχές της στο Hollywood εκτοξεύθηκαν κατακόρυφα και το όνομά της ξεκίνησε τότε να αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα στα στούντιο ταινιών. Εκείνη όμως, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη, δεν μπόρεσε ποτέ να χαρεί την επιτυχία αυτή.

«Δεν μπόρεσα να απολαύσω την επιτυχία που γνώρισα από τον Τιτανικό, γιατί ήταν χειμαρρώδης», παραδέχτηκε η 40χρονη σταρ. Το νεαρό της ηλικίας της και η απειρία της με τη σόουμπιζ, σε συνδυασμό με τη μανιώδη και ξέφρενη επιτυχία της ταινίας δεν της επέτρεψαν να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και να απολαύσει την επιτυχία που γνώρισε η ταινία, πράγμα βέβαια που δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο σε ηθοποιούς που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στην πρώτη τους δουλειά.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ