Είσαι μελαχρινή; Δες ποιά είναι τα ιδανικά χρώματα στα ρούχα για εσένα!

Είσαι μελαχρινή; Δες ποιά είναι τα ιδανικά χρώματα στα ρούχα για εσένα!

Αν ανήκεις στις Ελληνίδες που έχουν σταρένια επιδερμίδα, τότε αυτές οι προτάσεις σίγουρα σε αφορούν!


1. Το κίτρινο χρώμα τραβάει πάντα τα βλέμματα. Ειδικά σ’ εσένα, που είσαι μελαχρινή, θα κάνει θαύματα. Πρόσεχε μόνο, να επιλέξεις μία ήπια απόχρωση για να μην κάνει μεγάλη αντίθεση με τα χρώματα σου.
2. Το μπλε είναι άλλο ένα χρώμα που σου ταιριάζει πολύ- όλες του οι αποχρώσεις γίνονται εντυπωσιακές πάνω σου. Μία μικρή προσοχή, όμως, πρέπει να δώσεις στο τιρκουάζ- για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις προτίμησε το ηλεκτρίκ.


3. Δείξε απίστευτα γλυκιά και girly, φορώντας ροζ αποχρώσεις, φούξια και μωβ. Θα σε φωτίσει και θα σε κάνει να φαίνεσαι ένα ρομαντικό κοριτσάκι.
4. Το καφέ, το μπεζ και το ήπιο bronze είναι κάποιες ακόμη επιλογές για τα χρώματα των ρούχων σου- ειδικά για τις καθημερινές βόλτες. Συνδυάζονται με τα πάντα και σε κάνουν να δείχνεις φρέσκια και δροσερή.


5. Πόσες φορές έχεις ζηλέψει μία μελαχρινή κοπέλα που τόλμησε ένα κόκκινο φόρεμα;! Γίνε τολμηρή, λοιπόν, και δεν θα χάσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι σαγηνευτικό. Δοκίμασέ το στις βραδινές σου εξόδους ή και στη δουλειά, για να τραβήξεις όλη την προσοχή.
6. Φόρεσε ένα πράσινο φόρεμα στο επόμενο meeting του γραφείου. Για τα βραδινά σου ποτάκια, προτίμησε ένα μπλουζάκι ή φορεματίνι σε emerald απόχρωση και δεν θα χάσεις.7. Ε εντάξει, για το μαύρο και το άσπρο δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Είναι πάντα κλασικές και σίγουρες επιλογές για όλες μας.


7. Ε εντάξει, για το μαύρο και το άσπρο δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Είναι πάντα κλασικές και σίγουρες επιλογές για όλες μας.


melaxroines-3 66736f8fea04f9d0e7c446559d6216c2 643138e6be96f45f193ce6c3e66e77d3


misswebbie.gr