Τα εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στο συρτάρι της!

Τα εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στο συρτάρι της!



Τα εσώρουχα είναι εξίσου σημαντικά με τα ρούχα σου. Οι επιλογές απεριόριστες…. Μάθε ποια είναι τα βασικά εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα!




Girly


Ένα χαριτωμένο κοριτσίστικο σετ εσωρούχων, πάντα χρειάζεται. Ένα σουτιέν χωρίς μπανέλα και σούπερ ενίσχυση, ένα Brazilian σλιπ με δαντέλα, ένα μεταξωτό baby doll… Εκτώς από το ότι αυτά τα εσώρουχα είναι πολύ άνετα, ερεθίζουν τους άντρες, πολλές φορές περισσότερο από ένα κατακόκκινο σετ εσωρούχων με λεοπάρ prints.
Sexy



Τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις παντοδύναμο θηλυκό, περισσότερο από εκείνα τα sexy μαύρα δαντελένια σου εσώρουχα. Επένδυσε σε ένα push-up bra που θα τονίσει με τον πιο αισθησιακό τρόπο το στήθος σου, ένα κομψό αλλά ταυτόχρονα sexy σετ από string και ζαρτιέρες και μεταμορφώσου στην απόλυτη φαντασίωση!
Basics



Λειτούργησε με στρατηγική και στα εσώρουχά σου! Αν ακόμη δεν έχεις αγοράσει στράπλες σουτιέν ή σουτιέν με σιλικόνη στην πλάτη, κάντο άμεσα! Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο πιο αναγκαία γίνονται αυτά τα κομμάτια, αφού όταν θελήσεις να βάλεις το μάξι φόρεμα σου που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη θα γίνουν ο σύμμαχός σου.


Ωραία τα sexy και girly σλιπ αλλά δεν πρέπει να υπάρχει γυναίκειο συρτάρι χωρίς ένα μαύρο, μπεζ και λευκό εσώρουχο. Ιδανικά επέλεξε σλιπ χωρίς ραφές, για εκείνες τις ημέρες που θέλεις να βάλεις το εφαρμοστό σου ρούχο χωρίς να διαγράφεται η γραμμή του εσωρούχου σου.