Η νέα καμπάνια για τη S/S ’15 κολεξιόν της TOUS είναι ό,τι πιο τρυφερό έχεις δει!

Η νέα καμπάνια για τη S/S ’15 κολεξιόν της TOUS είναι ό,τι πιο τρυφερό έχεις δει!

Η TOUS σε συνεργασία με την SCPF, ένα από τα διασημότερα διαφημιστικά & creative agencies της Ισπανίας, παρουσιάζει την νέα Tender Story no.2 για την προώθηση της Spring/Summer συλλογής κοσμημάτων και αξεσουάρ.


IMG_8770-RGB


Αυτή την φορά, η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από την ζωή μίας οικογένειας που συναντιέται μόνο για 15 λεπτά την ημέρα.


Το νέο fashion clip της TOUS δείχνει πως μπορούν οι άνθρωποι, όταν πραγματικά το θέλουν, να νικήσουν τον χρόνο και να δημιουργήσουν τρυφερές και μοναδικές στιγμές μέσα στην δύσκολη καθημερινότητά τους.


IMG_8933-RGB


Η 2η Tender Story ολοκληρώνεται με την διαφημιστική καμπάνια στα υπόλοιπα μέσα επικοινωνίας, έντυπα και OOH διαφήμιση υπό τον φακό του διάσημου φωτογράφου Nacho Alegre. Τα close-up πορτραίτα αναδεικνύουν την νέα καλοκαιρινή συλλογή μέσα από τις γλυκιές στιγμές της οικογένειας δημιουργώντας το κύριο συναίσθημα της καμπάνιας που είναι η τρυφερότητα.


Untitled


Η TOUS θα παρουσιάσει εξίσου μία διαφορετική καμπάνια για την γιορτή της Μητέρας με τίτλο “A Tender Story for Mother’s Day” η οποία θα κάνει πολύ σύντομα την εμφάνισή της παγκοσμίως.


Το Ισπανικό brand θα συνεχίσει να αφηγείται ιστορίες που αγγίζουν τις ανθρώπινες στιγμές και τα ανθρώπινα συναισθήματα με τον ίδιο ευρηματικό και έξυπνο τρόπο όπως κάνει μέχρι σήμερα.


Δες το υπέροχο clip και μάθε περισσότερα στο www.tous.com