Τhe KNLs: Η Δανάη και η Μαρία Κανελλοπούλου μας αποκαλύπτουν όλες τις τάσεις της ΜΟΔΑΣ!

Τhe KNLs: Η Δανάη και η Μαρία Κανελλοπούλου μας αποκαλύπτουν όλες τις τάσεις της ΜΟΔΑΣ!

Δύο αδελφές, η Δανάη και η Μαρία Κανελλοπούλου, βρίσκονται πίσω από το so hot right now, fashion brand, Τhe KNLs. «Η δημιουργία της δικής μας εταιρείας είναι η φυσική εξέλιξη της πολυετούς ενασχόλησης και αγάπης μας για τη μόδα. Είμαστε δύο κορίτσια που μεγαλώσαμε με κοινές προσλαμβάνουσες και είχαμε έντονες, καλλιτεχνικές επιρροές από μικρές. Από τη ζωγραφική και το σχέδιο μέχρι το ράψιμο και την κατασκευή κοσμημάτων, η μόδα ήταν τρόπος ζωής για εμάς» μας είπαν η Μαρία και η Δανάη.


Από πού αντλείτε έμπνευση;
Σε κάθε συλλογή που σχεδιάζουμε, αντλούμε υλικό από την περίοδο που διανύουμε και τη φάση που βρισκόμαστε. Η συλλογή μας FW '14-'15 έχει θέμα τα πράγματα που χρησιμοποιούμε για να κατασκευάσουμε κάτι. Κορδόνια, σχοινιά, μαλλί, κερί, δέρμα. Αυτός είναι ο καμβάς μας.


Ποιες διάσημες έχουν φορέσει δημιουργίες σας;
Εδώ και 1,5 χρόνο που υπάρχει το brand έχουν φορέσει ρούχα μας το μοντέλο της Victoria's Secret Noemie Lenoir, η blogger Valentina Ferragni, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη και η Μαρία Ηλιάκη.


Πώς θα περιγράφατε τις δημιουργίες σας και πώς τις κοπέλες που τις επιλέγουν;
Με 3 λέξεις: Δυναμικές, ευρηματικές και μινιμαλιστικές. Η γυναίκα των The KNLs ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και το δείχνει μέσω του προσωπικού της στυλ. Έχει αυτοπεποίθηση και αναγνωρίζει αυτό που της ταιριάζει και αναδεικνύει το σώμα της.


Ποιο είναι το ιδανικό outfit για το πρώτο ραντεβού;
Τίποτα πιο loud ή πιο ήσυχο από αυτό που φοράει συνήθως. Στη νέα μας συλλογή θα μπορούσε μια κοπέλα να βρει το κατάλληλο ψηλόμεσο τζιν και να το συνδυάσει με ένα τοπ από οργάντζα για μια πιο απλή εμφάνιση, αλλά και ένα αμάνικο tuxedo-dress με ιδιαίτερο print, για να κάνει εντύπωση.


Τρία ρούχα που πρέπει όλες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας:
Τα key pieces για κάθε γυναίκα είναι το τζιν, για να νιώθουμε άνετα και να μας βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, ένα blanket coat που φέτος το χειμώνα είναι η απόλυτη τάση και τέλος ένα μαύρο φόρεμα, η πιο διαχρονικά κομψή επιλογή.


Ο πιο στυλάτος κινηματογραφικός χαρακτήρας:
Η Holly Golightly από την ανεπιτήδευτα elegant, Audrey Hepburn, στο «Breakfast at Tiffany's».


GLAZER 8


Ιnfo: www.theknls.com


Διάβασε περισσότερα στο miss GLITTER του Δεκεμβρίου που κυκλοφορει!


1959223_307664442774880_3599995570110263843_n