Ποτέ τα παπούτσια που έχει μια γυναίκα στη συλλογή της δεν είναι αρκετά. Πάντα χρειάζεται ακόμα περισσότερα. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό, πάντως αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα και θέλετε συνεχώς να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε καινούρια ζευγάρια παπούτσια, σας καταλαβαίνουμε πλήρως. Φυσικά από όλα τα είδη παπουτσιών τα ψηλοτάκουνα είναι αυτά που βρίσκονται πάντα πρώτα στη shopping list μας έτσι ιδιαίτερα όταν αρχίζει η κάθε νέα σεζόν, έχουμε ακόμα έναν λόγο να ψάξουμε το τέλειο ζευγάρι που θα αποτελέσει τον νέο μας στόχο.

pedila

Αυτό είναι το Νο1 παπούτσι της σεζόν! Σε ποιά εταιρεία θα το βρεις

Φέτος λοιπόν την άνοιξη και το καλοκαίρι συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο η boho και 1970s αισθητική, πράγμα που σημαίνει ότι και τα αντίστοιχα παπούτσια είναι τάση. Έτσι βρήκαμε αυτό το υπέροχο ζευγάρι πέδιλα, που είναι H&M και κοστίζουν μόλις 29.99 ευρώ και ενθουσιαστήκαμε γιατί μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Πρώτα από όλα λοιπόν είναι το στιλ παπουτσιού που ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε με τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα. Το χρώμα τους είναι girly αλλά και πολύ ουδέτερο μιας και ταιριάζει με όλα, έτσι μπορείτε να το φορέσετε είτε με άλλα χρώματα, δημιουργώντας colorblocking αποτέλεσμα, είτε και με total black και white σύνολα.

Αν είστε λίγο πιο τολμηρή, μπορείτε να τα συνδυάσετε και με ένα ζευγάρι λεπτά καλτσάκια, σε χρώμα ή αν θέλετε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, διακοσμημένα με glitter. Φορέστε τα έτσι με φούστες και φορέματα και είναι σίγουρο πως δε θα περάσετε απαρατήρητη.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι των Zara που έχει σπάσει ταμεία!

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα παπούτσια από τα Zara που φόρεσε σήμερα η Τσολάκη και έχουν σαρώσει! Είναι η πιο hot τάση και κοστίζουν μόνο…

Δείτε ακόμη: Τα denim κομμάτια της νέας συλλογής των Marks & Spencer που έχουν γίνει ανάρπαστα!\

loading...