Τα διάφανα κολάν ή πιο σωστά τα κολάν με τις διαφανείς λεπτομέρειες αποτελούν μια από τις τελευταίες τάσεις όπου πολλά κορίτσια της Μόδας έσπευσαν να ακολουθήσουν. Πρόκειται για το πιο μοντέρνο στο sporty luxe styling.

Η επιστροφή των κολάν, είτε σας τρομάζει είτε όχι, είναι γεγονός. Εάν είστε πρόθυμες και έχετε τα προσόντα να τα φορέστε δείτε ποιο είναι το στυλ που πρέπει να ακολουθήσετε μαζί τους.

Δείτε ακόμη: 5 Τρόποι για να φορέσεις το γυαλιστερό σου κολάν…!

Τα κολάν επανήλθαν χάρη στη μόδα της δεκαετίας του ’80 και στην επιστροφή της, την τόσο επιτυχημένη. Η Hailey Baldwin, από τα νέα υποσχόμενα κορίτσια της Μόδας, επέλεξε ένα κοντό κολάν και το συνδύασε με ένα φανταχτερό κίτρινο t-shirt.

Η Shanina Shayk, επίσης με διάφανο κολάν, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της στη γιόγκα και στο μποξ. Συνεπώς μιλάμε για ένα ρούχο αντοχής και ευέλικτο μαζί.

Extra Tip: Αν τα φοβάστε, για λόγους ευνόητους, έχετε υπόψη πως υπάρχουν κολάν με λιγότερο αιχμηρές διαφάνειες. Σαφώς διακριτικές και σοφά επιλεγμένες σε ανώδυνα σημεία, όπως χαμηλά στις γάμπες ή στο γόνατο και μικρής επιφάνειας πάντα.

Δείτε ακόμη: Η Monica Bellucci στα 51 της με καυτό κολάν και ψηλοτάκουνα μποτάκια- Μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

 

loading...