Αν είστε από τους τυχερούς που παίρνετε ακόμα δώρο Πάσχα, φερθείτε έξυπνα και μην το σπαταλήσετε όλο τώρα, καθώς αμέσως μετά τις γιορτές έρχεται δεκαήμερο προσφορών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος, το δεκαήμερο θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου, ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 – 20:00.

Μάλιστα μέχρι και το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα ισχύει το εορταστικό ωράριο για να κάνετε τις τελευταίες σας αγορές.

Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων είναι:

Μ.Πέμπτη: Από τις 9:00 έως τις 21:00
Μ.Παρασκευή: Από τις 13:00 έως τις19:00
Μ.Σάββατο: Από τις  09:00 έως τις 15:00
Την Κυριακή του Πάσχα (1/5) τα καταστήματα θα είναι κλειστά, όπως και τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη του Πάσχα (καθώς μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς).

Από Τετάρτη (4/5) επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Το ωράριο της Θεσσαλονίκης

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μεγάλη Πέμπτη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στη 1 μετά το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 μετά το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα, καθώς και τη Δευτέρα 2/5 και την Τρίτη 3/5 θα παραμείνουν κλειστά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έχει σπάσει ταμεία! Το απόλυτο φόρεμα για το βράδυ της Ανάστασης από τα ΖARA που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!Εδώ θα βρεις τα καλύτερα σανδάλια του καλοκαιριού στις πιο οικονομικές τιμές!

loading...