Ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση, όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε οικονομικά προϊόντα και ιδιαίτερες προσφορές. Μας ενδιαφέρει όμως και η ποιότητα, για την οποία δεν είμαστε και τόσο σίγουρες, μιας και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως κάποιο επώνυμο προϊόν που βλέπουμε, είναι όντως το αυθεντικό.

Ακόμη μεγαλύτερο όμως είναι το πρόβλημα όταν ψωνίζουμε από διάφορα e-shops του εξωτερικού. Ευτυχώς όμως, όσον αφορά τιςτσάντες, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεχωρίσεις το κατά πόσο είναι αυθεντικό ένα προϊόν.

Είχαμε δει το πως να καταλάβεις αν μια Michael Kors τσάντα είναι αυθεντική και τώρα έχει σειρά να δούμε τις διαφορές από μια αυθεντική Louis Vuitton τσάντα με μια πολύ καλή απομίμηση.

6 Διαφορές που έχει μια αυθεντική Louis Vuitton τσάντα από μια απομίμηση

Ανάλογα με τη εκάστοτε collection, ο Louis Vuitton χρησιμοποιεί μια ποικιλία υφασμάτων για το εσωτερικό από τις τσάντες τους. Συνήθως βλέπουμε επένδυση από καμβά σε κόκκινο ή μέλι χρώμα, κάποιο μικρο μονόγραμμα ραμμένο επάνω της, ή σουέτ επένδυση.

Οι απομιμήσεις όμως δεν είναι τόσο προσεγμένες στο εσωτερικό τους. Πιο συχνά η επένδυση τους είναι από πλαστικό ή φθηνό σκουρόχρωμο σουέτ.

Όταν πρόκειται για το κλασικό μονόγραμμα που χρησιμοποιείται στις συλλογές του Louis Vuitton, χρησιμοποιείται πάντα οξειδωτικό φυσικό δέρμα αγελάδας, που με το πέρας του χρόνου μετατρέπεται σε ένα σκούρο χρυσό μελί χρώμα. Ενώ στις “μαϊμού” τσάντες χρησιμοποιούν πλαστικό, που μένει πάντα ίδιο.

Εξίσου σημαντικό είναι το ότι ο Louis Vuitton χρησιμοποιεί ορείχαλκο και χρυσό μετάλλιο σε όλα τα αξεσουάρ που έχουν επάνω οι τσάντες και τα τσαντάκια του και όχι βαμμένο πλαστικό με χρυσό χρώμα.

Τα φερμουάρ πρέπει επίσης να έχουν τα γράμματα «LV» επάνω τους. Οπότε αν είναι να ψωνίσεις από το internet μπορείς πρώτα να τσεκάρεις αυτό το κομμάτι που θέλεις, από το official site του οίκου μόδας.

Όσο για το LV που υπάρχει απαραιτήτως επάνω στις τσάντες Louis Vuitton είναι πάντα ευθυγραμμισμένο. Το μοτίβο δεν πρέπει ποτέ να γέρνει ή να μην είναι το ανάλογο και από την άλλη πλευρά. Αυτό βέβαια ισχύει και για όλες τις επώνυμες τσάντες.

Επιπρόσθετα, αν ψάχνεις στο ebay και δεν είσαι σίγουρη για την γνησιότητα του προϊόντος μπορείς να εστιάσεις στις ετικέτες. Αν η ετικέτα είναι περασμένη με σχοινί ή κορδόνι και έχει επάνω ένα κυκλικό κομμάτι πλαστικού με το logo της εταιρείας, ή ένα κομμάτι δέρματος, τότε σε καμία περίπτωση δεν είναι αυθεντικό.

Τέλος, αυτό ίσως είναι και το πιο χρήσιμο tip. Εκεί που αναγράφεται η επωνυμία θα πρέπει να δώσεις βάση στα εξής στοιχεία:

Η ουρά από το L είναι πολύ μικρή.
Το O είναι πολύ στρόγγυλο και όχι οβάλ, ενώ φαίνεται μεγαλύτερο από το L.
Τα δύο Τ σχεδόν αγγίζουν το ένα το άλλο ή είναι τόσο κοντά που μοιάζουν σαν να είναι ένα.
Η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι λεπτή, ξεκάθαρη και πολύ καλά χαραγμένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Its summer time! Αυτά είναι τα πιο stylish μαγιό για φέτος το καλοκαίρι – Δες που θα τα βρεις

Καλοκαίρι 2016: Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στον χώρο της μόδας – Κάνε τα δικά σου

 

Τεράστιες βλεφαρίδες για όλες μας! Χρωματιστές ή ψεύτικες;

 

loading...