Η Fullah Sugah σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτυ στο κατάστημα του Πειραιά!

fs_SUMMER PARTY-B
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου από τις 19:00, η
DJ Maggiie Charalambidou θα παίξει μουσική αποκλειστικά για εσάς καλωσορίζοντας και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο που θα απολαύσουν από κοντά την τρέχουσα συλλογή Fullah Sugah.

Σας προ(σ)καλούμε, λοιπόν, στο κατάστημα Fullah Sugah Πειραιά Λ. Βασιλέως Γεωργίου 17Α & Πραξιτέλους με πολλές εκπλήξεις, special guests και δώρα!

Boho κρόσσια, denim, μεταλλικά χρώματα, διακοσμητικές πέτρες, patchwords, laser cut αξεσουάρ και συνδυασμοί μοτίβων συνθέτουν την must εικόνα για το φετινό καλοκαίρι.

Ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ που αναδεικνύουν ρομαντισμό αλλά και boho τάσεις των 70’s που συνδυάζονται αρμονικά με 90’s αναφορές.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

UntitledΛίγα Λόγια για τη Fullah Sugah:

Στη Fullah Sugah προσφέρουμε στη σύγχρονη και δυναμική γυναίκα το συνολικό Look της (Total Look), με ταιριασμένα σύνολα από ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Οι προτάσεις μας δηλώνουν άποψη τονίζουν την θηλυκότητα της γυναίκας και ταυτόχρονα την υποστηρίζουν στο να εκφράζει το στιλ της τόσο στις ιδιαίτερες στιγμές της, όσο και καθημερινά.

Εμπνεόμαστε από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας που πάντα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αλλά σε προσιτές τιμές. Ολόκληρος ο κόσμος της γυναικείας μόδας υπάρχει στις συλλογές μας: ενδύματα, υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, οτιδήποτε απαιτεί η συνολική εμφάνιση μιας γυναίκας! Μέσα από ένα ισορροπημένο mix and match, κάθε ηλικία, κάθε τάση και κάθε απαίτηση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Και, φυσικά, δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε και να ανανεώνουμε τις προτάσεις μας.

Η Fullah Sugah είναι το όνομα της μόδας για τη γυναίκα του σήμερα, που τη χαρακτηρίζει η θηλυκότητα, η δυναμική προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ. Πίσω από το εμπορικό μας σήμα κρύβεται μια μεγάλη ιστορία 80 ετών επιτυχίας και αδιάλειπτης παρουσίας στο μαγικό και υπέροχο κόσμο της μόδας που ξεκινά από το 1936 και στοχεύει στο μέλλον.

loading...