Λίγο πριν τα Χριστούγεννα το νέο μεγάλο fashion ΒAZAAR της Fullah Sugah έρχεται ειδικά για εσάς από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, Σουλίου 74, στον Άγιο Δημήτριο. Ανοίγει τις πόρτες του από τις 9 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, και το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Η Fullah Sugah σας προσκαλεί να ανανεώσετε την χειμερινή σας γκαρνταρόμπα σε τιμές ασυναγώνιστες! Επιλέξτε ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ στις εγγυημένα χαμηλότερες τιμές από 2€ έως και 20€!1

Θα μας βρείτε εδώ:
http://bit.ly/1SrZVNp

Fullah Sugah Christmas Bazaar INFO:
26 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2016
Σουλίου 74, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, 2109939909
Ωράριο:
Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 έως τις 18:00
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00img_2718-fs

Λίγα Λόγια για τη Fullah Sugah:
Στη Fullah Sugah προσφέρουμε στη σύγχρονη και δυναμική γυναίκα το συνολικό Look της (Total Look), με ταιριασμένα σύνολα από ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Οι προτάσεις μας δηλώνουν άποψη τονίζουν την θηλυκότητα της γυναίκας και ταυτόχρονα την υποστηρίζουν στο να εκφράζει το στιλ της τόσο στις ιδιαίτερες στιγμές της, όσο και καθημερινά.
Εμπνεόμαστε από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας που πάντα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αλλά σε προσιτές τιμές. Ολόκληρος ο κόσμος της γυναικείας μόδας υπάρχει στις συλλογές μας: ενδύματα, υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, οτιδήποτε απαιτεί η συνολική εμφάνιση μιας γυναίκας! Μέσα από ένα ισορροπημένο mix and match, κάθε ηλικία, κάθε τάση και κάθε απαίτηση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Και, φυσικά, δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε και να ανανεώνουμε τις προτάσεις μας.
Η Fullah Sugah είναι το όνομα της μόδας για τη γυναίκα του σήμερα, που τη χαρακτηρίζει η θηλυκότητα, η δυναμική προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ. Πίσω από το εμπορικό μας σήμα κρύβεται μια μεγάλη ιστορία 80 ετών επιτυχίας και αδιάλειπτης παρουσίας στο μαγικό και υπέροχο κόσμο της μόδας που ξεκινά από το 1936 και στοχεύει στο μέλλον.

loading...