Οι τάσεις μόδας χειμώνα 2017 μπορεί να διαφέρουν αρκετά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, αλλά όλες έχουν ένα κοινό σημείο: τη δημιουργικότητα! Σας φαίνεται προφανές; Ναι, οι σχεδιαστές προφανώς κάθε σεζόν προσπαθούν να ανακατέψουν λιγάκι τα πράγματα για να μην βαριόμαστε, αλλά αυτή τη φορά τα όρια είναι τεράστια.

Τάσεις μόδας χειμώνα 2017

Ο χώρος της μόδας αλλάζει δραματικά με το λεγόμενο see now, buy now, να κινεί τα νήματα στη βιομηχανία και οι σχεδιαστές αλλάζουν με τη σειρά τους τον τρόπο που παρουσιάζουν τις συλλογές τους. Η κλασική ιδέα της collection και της πασαρέλας μοιάζει να αποφεύγεται και όλο νέες ιδέες κάνουν την εμφάνισή τους! Όλη αυτή η ανακατάταξη φυσικά φέρνει μία τρομερή δημιουργικότητα και αποτελέσματα που μας αφήνουν άφωνους.

Είναι η στιγμή που μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις και όπως το θέλεις, να είσαι ο εαυτός σου και να διαφέρεις. Αλλά για να δούμε μαζί τι πρέπει να βάλεις στη λίστα σου για την επόμενη σεζόν. Next step? Να διαλέξεις από τη χειμερινή collection τα κομμάτια που θα ολοκληρώσουν το look σου!

ΡΙΓΕΣ

Ποιος δεν αγαπάει τις ρίγες; Ακόμη καλύτερα, λοιπόν, όταν πρόκειται για φαρδιές ρίγες με περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων που είνα στη μόδα για το χειμώνα φέτος!

LUXURY WEAR

Καθημερινά casual ρούχα που όμως δανείζονται στοιχεία, όπως χρώματα, υφές και φόρμες από αυτά που είχαμε συνηθήσει ως “βραδυνά”.

1980’s

Τεράστιες βάτες, κόκκινο, μαύρο, σατέ και χρυσά κοσμήματα, φορεμένα όλα μαζί, κυριάρχησαν στις πασαρέλες του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού ως οι top τάσεις μόδας χειμώνα 2017!

ΒΕΛΟΥΔΟ

Το βελούδο δεν είναι πια goth, αλλά κάνει ένα βήμα παραπέρα, σε κομμάτια που προορίζονται για να φορεθούν και το πρωί. Θα το βρεις παντού, απο παντελόνια μέχρι μπότες πάνω από το γόνατο.

 

SPORT GLAM
Παρατηρούμε μία παραλλαγή αυτού του στυλ κάθε σεζόν, αλλά φέτος το sporty ανεβαίνει επίπεδο. Φαντάσου την κοπέλα που οδηγεί μηχανή, κάνει παρκούρ για να πάει στο γραφείο και σκι για να πάει για καφέ. Τώρα συνδύασέ τα όλα αυτά σε ένα outfit!

Ready to shock the world?

loading...