Το Spring Fashion Bazaar της Fullah Sugah, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, παίρνει παράταση και θα λειτουργεί μέχρι και Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, Σουλίου 74 στον Άγιο Δημήτριο. Σας περιμένουμε από τις 9 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, και Σάββατο & Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Θα βρείτε μοναδικά ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ στις χαμηλότερες τιμές – από 2€ έως και 20€, τα οποία καθημερινά ανανεώνονται!
Είστε Casual; Chic; Μποέμ; ή απλά σας αρέσει το mix & match το σίγουρο είναι πως στο Bazaar της Fullah Sugah θα ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας!

Χάρτης – Location:
http://bit.ly/1SrZVNp

Fullah Sugah Spring Fashion Bazaar INFO:
16 Απριλίου έως και Mεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου
Σουλίου 74, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, 2109939909

Ωράριο:
Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 έως τις 18:00
Καθημερινές από τις 9:00 έως τις 21:00

Λίγα Λόγια για τη Fullah Sugah:

Στη Fullah Sugah προσφέρουμε στη σύγχρονη και δυναμική γυναίκα το συνολικό Look της (Total Look), με ταιριασμένα σύνολα από ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Οι προτάσεις μας δηλώνουν άποψη τονίζουν την θηλυκότητα της γυναίκας και ταυτόχρονα την υποστηρίζουν στο να εκφράζει το στιλ της τόσο στις ιδιαίτερες στιγμές της, όσο και καθημερινά.

Εμπνεόμαστε από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, πάντα με υλικά κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές. Ολόκληρος ο κόσμος της γυναικείας μόδας υπάρχει στις συλλογές μας: ενδύματα, υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, οτιδήποτε απαιτεί η συνολική εμφάνιση μιας γυναίκας! Μέσα από ένα ισορροπημένο mix and match, κάθε ηλικία, κάθε τάση και κάθε απαίτηση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Και, φυσικά, δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε και να ανανεώνουμε τις προτάσεις μας.

Η Fullah Sugah είναι το όνομα της μόδας για τη γυναίκα του σήμερα, που τη χαρακτηρίζει η θηλυκότητα, η δυναμική προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ. Πίσω από το εμπορικό μας σήμα κρύβεται μια μεγάλη ιστορία 80 ετών επιτυχίας και αδιάλειπτης παρουσίας στο μαγικό και υπέροχο κόσμο της μόδας που ξεκινά από το 1936 και στοχεύει στο μέλλον.

 

spring_bazaar

loading...