Το γνωστό fashion brand Artisti Italiani έρχεται με προϊόντα θαλάσσης, για να σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά σχέδια σε απίστευτα προσιτές τιμές, σε όλα τα καταστήματα μασούτης!

Κομψές τσάντες παραλίας σε κόκκινη, γκρι, navy blue και μπεζ απόχρωση, ομπρέλες στα χρώματα της χώρας μας (λευκό και μπλε) και πετσέτες σε δύο διαφορετικά, ultra fashionable σχέδια συμπληρώνουν τη λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τις διακοπές του Αυγούστου τόσο chic & fabulous όσο και εσύ!

Τα Artisti Italiani και τα καταστήματα λιανικής μασούτης σού δίνουν τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσεις όλα τα παραπάνω στις πιο προνομιακές τιμές. Kάθε φορά που κάνεις αγορές αξίας 5€ με mas card σε μία απόδειξη, παίρνεις μία σφραγίδα από το ταμείο του καταστήματος στο αντίστοιχο έντυπο. Με αγορές 10€ θα αποκτήσεις 2 σφραγίδες κ.ο.κ.

Η μέθοδος είναι απλή: Kάθε φορά που κάνεις αγορέςαξίας 5€ με mas card σε μία απόδειξη κερδίζεις 1 σφραγίδα από το ταμείο του καταστήματος στο ειδικό έντυπο. Με αγορές 10€ αποκτάς 2 σφραγίδες κ.ο.κ. Με τη συμπλήρωση 3 σφραγίδων έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου οποιοδήποτε είδος επιθυμείς σε προνομιακή τιμή με τη mas card.

c27ac2a872b83a0cb6fbc34de470a5daInfo: masoutis.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ