Η sexy τραγουδίστρια Rihanna ποζάρει ώς γοργόνα με ένα εντυπωσικό φόρεμα Tom Ford,στο νέο τεύχος της αμερικάνικής Vogue  και μιλάει για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου ANTi, το οποίο κυκλοφόρησε πρίν λίγο καιρό, αλλά και για την κόντρα της με την Beyoncé!

Δείτε ακόμη: Η καυτή εμφάνιση της Rihanna στο ξεκίνημα της περιοδείας της που μας έκοψε την ανάσα!whether-she-looking-relationship-My-schedule

Ο καινούργιος της δίσκος είναι αρκετά διαφορετικός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει την Rihanna, και στη συνέντευξη μας εξηγεί τον λόγο που καθυστέρησε να κυκλοφορήσει, λέγοντας : «Ψάχνω να κάνω τραγούδια που είναι ειλικρινείς σε σχέση με αυτό που ζω τώρα. Μπορεί να μην είναι ένα άλμπουμ που θα μπει αμέσως στο Top 40, αλλά νομίζω πως έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτή τη στιγμή».

Rihanna-2-1

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει ακόμα και για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Beyoncé, λέγοντας: Να τι συμβαίνει. Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται όταν μπορούν να γιορτάσουν με κάτι αρνητικό. Κάτι ανταγωνιστικό. Σε κάτι σαν μια αντιπαλότητα. Αλλά αυτό δεν είναι που σκέφτομαι όταν ξυπνάω. Επειδή μπορώ να το κάνω μόνο εγώ. Και κανείς άλλος δεν πρόκειται να είναι σε θέση να το κάνει αυτό».

rihanna-vogue-cover-april-2016-03-e1458329879614


Δείτε ακόμη:Η «καυτή» φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου για τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ρούχων που ετοιμάζει! 

 

 

loading...