Στις 30 Μαρτίου 2016, στις 18.00 το απόγευµα, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, θα εγκαινιάσει στο εµπορικό κέντρο Mare West στην Κόρινθο (5ο χλµ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών) το 1ο κατάστηµα της για όλη την οικογένεια γιορτάζοντας το µε µια σειρά από εκπλήξεις, δώρα και προσφορές, για όλους. Το νέο H&M κατάστηµα των 1.900 τ.µ. θα προσφέρει µια µεγάλη γκάµα γυναικείας, αντρικής, νεανικής και παιδικής µόδας – συµπεριλαµβανοµένων των συλλογών Divided, Underwear, Accessories και Cosmetics.

Δείτε ακόμη: Δες το ρούχο από τη νέα κολεξιόν των Stradivarius που έχει κάνει θραύση! Πρέπει να το αποκτήσεις!

”Η Κόρινθος είναι µια από τις πόλεις στις οποίες πάντοτε επιθυµούσαµε να έχουµε παρουσία και χαιρόµαστε ιδιαίτερα που σύντοµα θα ανοίξουµε µε ένα ολοκληρωµένο κατάστηµα. Στόχος µας να προσφέρουµε στους πελάτες µας το µάξιµουµ της αγοραστικής εµπειρίας µέσω µιας ευχάριστης ατµόσφαιρας.” δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας. Το κατάστηµα θα ανοίξει µε την Ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ που φέτος έχει επιρροές από το µοντέρνο ρυθµό της πόλης. Η συλλογή απευθύνεται στην εκλεκτική, σύγχρονη γυναίκα η οποία φοράει βασικά κοµµάτια µόδας σε συνδυασµό µε ανοιξιάτικα φορέµατα και τουνίκ. Οι λεπτοµέρειες και τα κεντήµατα πρωταγωνιστούν σε µπλούζες και τζάκετ για απόλυτες ανοιξιάτικες εµφανίσεις. Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστηµα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα.

Σήµερα, η Η&Μ απαριθµεί 32 καταστήµατα σε 11 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαµάτα, Κοµοτηνή, Πάτρα και Χανιά. Μέσω των καταστηµάτων της, η H&M προσφέρει ένα ευρύ φάσµα προϊόντων δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να δηµιουργήσουν ένα προσωπικό ύφος.

Δείτε ακόμη:  Aυτό είναι το ρούχο των Η & Μ που έχει σπάσει ταμεία! Θα τρελαθείς!

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα παπούτσια που έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων στην Adidas!

Δείτε ακόμη: Σάλος: Οι D&G ονόμασαν παπούτσια τους «σανδάλια σκλάβου» και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων!

loading...