Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο νέο έφτασε σήμερα στο mail του Miss Bloom! Η H&M πρόκειται να συνεργαστεί με το Musée des Arts Décoratifs που βρίσκεται στο Παλάτι του Λούβρου στο Παρίσι. Αντλώντας έμπνευση από τα αρχεία του μουσείου, η νέα συλλογήH&M Conscious Exclusive θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου, σε συνδυασμό με την έναρξη της έκθεσης Fashion Forward – Three Centuries of Fashion. H παριζιάνα διευθύντρια μόδας, style guru και υποστηρίκτρια της αειφορίας, Julia Restoin Roitfeldθα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας.

“Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ ένα τόσο μοναδικό έργο. Νομίζω ότι η ιδέα να δημιουργηθεί μία συλλογή εμπνευσμένη από την ιστορία της τέχνης και της μόδας είναι ευφυέστατη. Ειδικά γιατί η συλλογή έχει φτιαχτεί από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά που είναι το μέλλον της μόδας”, λέει η Julia.

Για τη συλλογή Conscious Exclusive η ομάδα σχεδιασμού της H&M συνεργάστηκε στενά με το μουσείο για να εμπνευστεί από τις συλλογές του που αντικατοπτρίζουν αιώνες μόδας, καθώς και από τα έργα καλλιτεχνών όπως ο Gustave Moreau. Το αποτέλεσμα μιας λαμπερής συλλογής μοντέρνων κομματιών για επίσημες περιστάσεις διαποτίζεται με την απτή γοητεία και την αισθητική κληρονομιά της ιστορίας.

Η πλήρης συλλογή, που θα περιλαμβάνει γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, θα διατίθεται από τις 7 Απριλίου σε 180 καταστήματα παγκοσμίως και στο διαδίκτυο.

missbloom.gr

loading...