Η πασμίνα είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ μιας ντουλάπας. Φοριέται όλους τους μήνες του χρόνου,είτε σαν κασκόλ το χειμώνα ή σαν φουλάρι το καλοκαίρι. Οι πασμίνες δίνουν μια ανάλαφρη αίσθηση στην εικόνα μας και αναδεικνύουν το στυλ μας. Δεν χρειάζεται όμως να τις φοράμε μόνο γύρω από τον λαιμό,υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξεις και να φοράς πιο συχνά την αγαπημένη σου πασμίνα!

1. Κάνε την πασμίνα ζακέτα!

Μπορείς να συνδυάσεις την πασμίνα σου με ένα μάξι φόρεμα,ένα μίνι ή ακόμη και ένα τζιν με ένα απλό μπλουζάκι.Μια ωραία μεγάλη πασμίνα με έντονα prints είναι ιδανική για να τη φορέσεις με ένα τζιν καμπάνα,ένα λευκό t-shirt και flat παπούτσια.

2.Κάνε την πασμίνα παρεό.!

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί πως η τάδε πασμίνα,θα έκανε ένα εκπληκτικό φόρεμα; Καν’το μόνη σου λοιπόν! Φόρεσε την πασμίνα σαν παρεό πάνω από το μαγιό σου. Τύλιξε τη γύρω από το σώμα σου και δέσε την πίσω ώστε να μοιάζει με στράπλες. Εάν η πασμίνα δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να την τυλίξεις,δέσε τη γύρω από τον λαιμό σου ή στους γοφούς ώστε να δημιουργήσει την αίσθηση μιας φούστας.

3.Κάνε την πασμίνα σου, βραδινό μπλουζάκι!

Πιάσε την πασμίνα από τις άκρες με τα δύο σου χέρια αντίστοιχα και πέρασε την πίσω από την πλάτη,τύλιξε μπροστά στο στήθος και πέρνα χιαστή από τον λαιμό.Δέσε την πασμίνα πίσω και συνδύασετη με μια pensil φούστα,έτσι θα φτιάξεις το πιο εντυπωσιακό croptop. Εάν η πασμίνα είναι αρκετά μεγάλη, βάλε απλώς μια ζώνη γύρω από τη μέση σου και συνδύασε τη με ένα τζιν σορτς.

govastileto.gr

loading...