Όσο αστείο κι αν σου ακουστεί θα μας θυμηθείς όταν το δοκιμάσεις.

Ο αγαπημένος σου σύμμαχος στο girly ντύσιμο τον χειμώνα δεν είναι άλλος από το καλσόν! Μαζί με τη ζέστη που σου προσφέρουν, όμως, έρχεται και το βασικότερό τους ελάττωμα για να προστεθεί στη λίστα με τα στυλιστικά προβλήματα του χειμώνα: Δεν είναι άφθαρτα!

Και όχι μόνο δεν είναι άφθαρτα αλλά σκίζονται, σκίζονται εύκολα και σκίζονται τις πιο ακατάλληλες στιγμές! Μην έχεις φόβο όμως πια, αγαπημένη μου Miss Bloomer γιατί εμείς βρήκαμε το κόλπο που θα σε απαλλάξει από αυτή την πολύ σημαντική ενόχληση. Απλά πριν φορέσεις το νέο καλσόν σου για πρώτη φορά, βάλτο στην κατάψυξη!

Η Alexa Chung φοράει το σορτς της και το φθινόπωρο, μαζί με καλσόν!
Τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα εξής: Αφού αγοράσεις ένα νέο καλσόν, πλύνε το απαλά κάτω από τρεχούμενο νερό, στίψε το, βάλτο σε μια πλαστική σακούλα και άστο μέσα στην κατάψυξη για ένα ολόκληρο βράδυ. Την επόμενη ημέρα βγάλτο από την κατάψυξη και άφησέ το να αποψυχθεί φυσιολογικά. Όταν είναι ξανά στεγνά είναι πανέτοιμα να τα φορέσεις!
Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο μία φορά σε κάθε καλσόν και απαραιτήτως πριν το φορέσεις για πρώτη φορά αφού η χαμηλή θερμοκρασία δυναμώνει τις ίνες του καλσόν μια και καλή!

Η Taylor Swift με retro στυλ και οπάκ καλσόν

 

missbloom.gr

loading...