Ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας, είναι φυσικά το λευκό πουκάμισό σου. Ιδανικό για τα looks του γραφείου, αλλά και τις πιο σοφιστικέ εμφανίσεις σου, είναι το ρούχο που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει στη ντουλάπα της. Με τον ίδιο περίπου τρόπο μπορείς να αξιοποιήσεις κι ένα τζιν πουκάμισο. Η μόνη διαφορά είναι πως μπορείς να το προτιμήσεις και για τις casual ή βραδινές εμφανίσεις σου.

Τα πουκάμισα συμπληρώνουν με στιλ κάθε σύνολό σου πρωί και βράδυ και σου δίνουν τη δυνατότητα να είσαι κομψή στο γραφείο, αλλά και για να δημιουργήσεις τα πιο μοντέρνα layered looks για τις απογευματινές βόλτες σου.

Διάλεξε τζιν, λευκά ή μαύρα πουκάμισα, που μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου ή ένα printed, καρό, πουά, με αστεράκια, αφηρημένα σχέδια ή λουλούδια.Φόρεσε το πουκάμισό σου με το αγαπημένο σου τζιν ή με υφασμάτινο παντελόνι, με ζακέτα και δερμάτινο jacket ή διάλεξε ένα πιο μακρύ και φαρδύ που θα το συνδυάσεις με το μοντέρνο bodycon φόρεμά σου.

Εμείς διαλέξαμε 14 στιλάτα πουκάμισα, που μπορείς να προτιμήσεις για τις εμφανίσεις σου.

1Attrattivo 49.90€

προηγούμενο