Οι στιλιστικές της επιλογές δεν είναι συνηθισμένες, αυτό το γνωρίζουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Rihanna σταματά να μας εκπλήσσει. Η 27χρονη σταρ έκανε μια ακόμα εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη με τα βλέμματα να συγκεντρώνονται στα (απίστευτα) πέδιλά της.

Βάζοντας στην άκρη την άνεσή για χάρη του στιλ, η RiRi επέλεξε να συνδυάσει το μίνι wrap dress της, σε blue black απόχρωση, μ’ ένα ζευγάρι «δετά» (strappy) ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μόνο που αυτά ήταν τόσο… «δετά», που τα λουράκια τους έφταναν πάνω από το ύψος των γονάτων της και «αγκάλιαζαν» μέχρι και τα μπούτια της.

Sexy επιλογή αναμφίβολα, αλλά μοιάζει λίγο… επίπονη. Βεβαίως, Rihanna είναι αυτή!

Rihanna and Travis Scott Dine Together at the Spotted Pig in NYC after His Concert

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

joytv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ