Τα πιο trendy πανωφόρια για τη σεζόν F/W 2015-16 από το bloggers Cool UR Style

Τα πιο trendy πανωφόρια για τη σεζόν F/W 2015-16 από το bloggers Cool UR Style
Και είναι αυτή η περίοδος, που πρέπει να μεταφέρουμε στις ντουλάπες μας τα χειμερινά ρούχα και να κρύψουμε τα καλοκαιρινά μας..

Όλες ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στις εμφανίσεις μας τα πανωφόρια, από την μια γιατί μπορεί να καθορίσει το στυλ του ντυσίματός μας και από την άλλη χρειαζόμαστε εκείνα που θα μας κρατήσουν ζεστά, θα έχουν την τέλεια εφαρμογή και θα αισθανόμαστε όμορφα φορώντάς τα!

Έχοντας αυτά κατά νου, σας βρήκαμε τα πανοφώρια που θα φορεθούν αυτό το χειμώνα, σε όλα τα στυλ και για όλα τα γούστα, είτε για να αναβαθμίσετε την ντουλάπα σας, είτε απλά για να εμπνευστείτε..

PARKA COATS:



Τα παρκά κάποτε ήταν λίγο υποτιμημένα αλλά ευτυχώς σιγά σιγά οι σχεδιαστές κατάλαβαν πως η λειτουργικότητα και το στυλ δεν χρειάζονται να είναι δυο έννοιες που δεν συμβαδίζουν. Αυτή τη σεζόν συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους και μπορείς εύκολα να αναβαθμίσεις τις streestyle εμφανίζεις σου φορώντας τα. Το μπορντώ είναι ένα χρώμα που άρχισε να κάνει την εμφάνιση του από τις περσινές συλλογές και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Λέμε ναι λοιπόν σε ένα μπορντώ παρκά που πάει με όλα!

FAUX FURS:



Από τι φαίνεται το faux fur trend δεν λέει να εξασθενήσει και καλά κάνει και από τι προσέξαμε στο fashion week της Νέας Υόρκης αρχές καλοκαιριού, φέτος θα πρωταγωνιστήσουν κομμάτια που θα μας αποσπάσουν από μόνα τους την προσοχή μας! Ως λάτρης αυτού του trend ανυπομονούμε να φορέσουμε τις ζεστές και ultra-stylish οικολογικές γούνες μας..

BROKEBACK MOUNTAIN style is back:



Αν κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, θα παρατηρήσετε πως η μόδα του cow girl έχιε ξαναγυρίσει.. Καρό πουκάμισα, καουμπόικες μπότες, αμάνικα γιλέκα, δερμάτινα μπουφάν και εκείνα τα oversized με την γούνα από μέσα. Τα συγκεκριμένα παλιότερα θα τα φορούσαμε μόνο στο βουνό ή θα τα πέρναμε μαζί μας μόνο σε χειμερινούς προορισμούς. Αυτό το χειμώνα όμως, ήρθαν για να μας ζεστάνουν και να δώσουν στυλ στους χειμωνιάτικους περιπάτους μας στις αστικές πόλεις, δίνοντας χαρακτήρα στην εμφάνιση μας!

OVERSIZED LONG BLAZERS:



Έχουμε τεράστια αγάπη στα blazer και φέτος θα τα φορέσουμε πολύ. Σε σώζουν ανά πάσα στιγμή και αμέσως δίνουν έναν άλλο αέρα στο λουκ σου ακόμα και αν είσαι απλά ντυμένη με ένα jean και ένα t-shirt. Αυτή τη σεζόν θα προτιμήσουμε το ένα size μεγαλύτερο δίνοντας αέρα και κίνηση στην εμφάνιση μας και δεν θα μας πειράξει καθόλου αν δανειστείτε και το σακάκι του αγοριού σας!

SUEDE JACKETS:



Αν πρέπει να αγοράσεις ένα πανοφώρι οπωσδήποτε, τότε πολύ ψηλά στην λίστα έρχετε το suede jacket. Γιατί; Γιατί πολύ απλά είναι συνώνυμο με την mega τάση των seventies που επικρατεί, plus είναι ένα διαχρονικά stylish κομμάτι, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις και casual αλλά και βραδινές εμφανίσεις. Υπάρχουν πάρα πολλά στυλ σε suede Jacket αλλά αν θέλεις να κάνεις την διαφορά και να μην πάρεις το συνηθισμένο καμιλό, δοκίμασε κάποιο άλλο χρώμα.

Αυτό το πράσινο suede jacket σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σου!

PASTEL COATS trend:



Αν είσαι μια fashionista που σέβεται τον εαυτό της, δεν πρέπει να αντισταθείς σε ένα παλτό σε παστέλ αποχρώσεις. Δεν θα το τολμήσουν πολλές, αλλά όσες το κάνουν σίγουρα θα ξεχωρίσουν. Dolce & Gabbana, Prada, Christian Dior, Missoni και Dries Van Noten, είναι μερικά brands που έδειξαν έντονα την προτίμηση τους στα παστέλ χρώματα. What are you waiting for?

TRENCH COATS:



Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτείς το φθινόπωρο και να μην σε φανταστείς με καπαρντίνα. Δεν είναι το πανοφώρι που θα σε κρατήσει ζεστή αλλά είναι το καλύτερο cover up τις πρώτες ψυχρές μέρες του φθινοπώρου. Classy και αναμφισβήτητα πολύ θηλυκό κομμάτι, μπορεί να σε μεταμορφώσει σε παριζιάνα που περπατάει δίπλα στον Σηκουάνα ενώ αγναντεύει τον γκρίζο, ρομαντικό ουρανό. Αν έχεις ήδη, τότε βγάλτην να την έχεις εύκαιρη, εάν όχι τότε σίγουρα είναι ένα από τα πανοφώρια που σου λείπουν. Για πιο rock εμφανίσεις μια μαύρη καπαρντίνα με δερμάτινες λεπτομέρειες θα σε κάνει να ξεχωρίσεις χωρίς καμία αμφιβολία.

CAPES:



Είναι πολλά εκείνα που μπορείς να αγαπήσεις σε ένα παλτό - κάπα και σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν. Κομψότητα, θυληκότητα, ultra-chic, φινέτσα, είναι μερικές λέξεις που θα χαρακτηρισουν την εμφάνιση σου και γι'αυτό ακριβώς τον λόγο είναι αγαπητές στο fashion κοινό! Αναβαθμίζει αυτόματα τα καθημερινά σου ντυσίματα και όχι μόνο και σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου παλτό.

TAILORED BLAZERS:



Με την πρώτη ευκαιρία, ρίξε μια κλεφτή ματιά σε μια αντρική ντουλάπα και δεν θα είναι μία η φορά που θα πεις: "Αυτό θα το φορούσα και εγώ!!!" Blazers, oxfords, tailored παντελόνια, oversized πουλόβερ και brogues, θα τα ζηλέψεις σίγουρα και θα σκεφτείς πως με ένα πιο θυληκό twist μπορεί να γίνουν τα απόλυτα κομμάτια που χρειάζεσαι. Τα tailored σακάκια θα τα ερωτευτείς μονομιάς, ενώ δεν θα στερηθείς άνεση και κομψότητα.. Για να έχεις στυλ οφείλεις να εκπλήσσεις!

MILITARY COATS:



Αν θέλεις να είσαι λίγο πιο μπροστά από τις υπόλοιπες, τότε το must-have παλτό σου για αυτή τη σεζόν είναι οπωσδήποτε ένα σε military στυλ. Τα πιο τέλεια cover-ups για να "παρελάσεις" με χάρη στους δρόμους της πόλης. Τα μεγάλα κουμπιά, οι επιβλητικοί γιακάδες, οι παραλληλόγραμμες τσέπες θα σε κάνουν να επιβλυθείς ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι θα φορέσεις ένα παλτό παραλλαγής. Ένα μακρύ παλτό σε διαχρονικό μαύρο είναι αρκετό για να πυροδοτήσεις τα θετικά σχόλια που σου αρμόζουν!

faysbook.gr