Η θεραπεία Cavitation RF είναι ανώδυνη, αναίμακτη, προσφέρει σύσφιγξη στο δέρμα και μειώνει πόντους από κοιλιά, γλουτούς και μηρούς.

youwe1
Περίπου 9 στις 10 γυναίκες εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Το πρόβλημα είναι καθαρά αισθητικό και εμφανίζεται και σε αδύνατες κοπέλες, ωστόσο συνήθως συνυπάρχει με εναπόθεση λίπους τοπικά. Αν υιοθετήσετε μια υγιεινή διατροφή και αρχίσετε να κινείστε περισσότερο τα παραπάνω προβλήματα μπορεί να βελτιωθούν. Όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επιδεινώνουν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος και περιλαμβάνουν την έλλειψη ισορροπίας στα επίπεδα των ορμονών, την κακή μικροκυκλοφορία καθώς και γονιδιακούς παράγοντες που δεν διορθώνονται έτσι απλά.

Η δερματολόγος Κωνσταντίνα Μάμαλη, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας του κέντρου Cosmetic Derma Medicine προτείνει την προσιτή οικονομικά και ανώδυνη θεραπεία Cavitation RF.

IMG_6723

Νοκάουτ σε κυτταρίτιδα-περιττό λίπος
Με ποιο τρόπο γίνεται η θεραπεία που δίνει τέλος σε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος; Το Cavitation RF είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που εφαρμόζεται ανώδυνα, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Όπως αποκαλύπτει και το όνομά της, πρόκειται για τον συνδυασμό δύο τεχνολογιών σε μια συσκευή: των υπερήχων (cavitation) και των ραδιοσυχνοτήτων (RF). Οι υπέρηχοι σπάζουν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, μέσω της διαδικασίας της σπηλαίωσης,  χωρίς εσείς να αισθάνεστε κάτι εκείνη τη στιγμή. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων που έχει μεγάλη ποσότητα λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως η μέση, οι μηροί ή οι γλουτοί ρευστοποιείται και αποβάλλεται από τον οργανισμό σταδιακά. Από την άλλη, οι ραδιοσυχνότητες χαρίζουν σύσφιγξη στο δέρμα καθώς διοχετεύουν θερμότητα κάτω από το δέρμα. Τις επόμενες μέρες η επιδερμίδα θα είναι πιο σφριγηλή και λεία.

Ο κύκλος των συνεδριών ποικίλει και εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Ωστόσο, θα δείτε διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το κόστος είναι αρκετά προσιτό και ξεκινά από € 40/συνεδρία σε μια μικρή περιοχή (η προφορά ισχύει μέχρι 25/8).

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ