Από τις πρωτοπόρες στα συστήματα εκγύμνασης και από τις γυναίκες εκείνες που το κορμί τους σε κάνει να χαζεύεις και να υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι από την επομένη κιόλας θα περάσεις πολλές ώρες στο γυμναστήριο… Η Ελένη Πετρουλάκη έρχεται ακόμα μία φορά να μας καταπλήξει και να μας δώσει συμβουλές για το νέο σύστημα προπόνησης που μέσα σε 30′, 3-4 φορές την εβδομάδα, σε κάνει αγνώριστη….

6812_ELENI_PETROYLAKI_2462013
Το fit core είναι ένα καινούργιο σύστημα προπόνησης, η εξέλιξη του pilates και η βάση για όλα τα αθλήματα. Γίνεται για ενδυνάμωση της σπονδυλικής στήλης-κορμού, εκεί όπου βρίσκονται όλα τα εσωτερικά μας όργανα. Αν δεν έχεις καλό κορμό δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην καθημερινότητά σου. Στόχος μας, λοιπόν, είναι η ευζωία, η καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας και το χάσιμο κιλών και πόντων έρχεται πλέον σε δεύτερη μοίρα. “Με το fit core αλλάζουμε τη σωματική μας σύσταση”, λέει στο YOU η Ελένη Πετρουλάκη μιλώντας κατ’ αποκλειστικότητα για τις ευεργετικές ιδιότητες των νέων ασκήσεων και συνεχίζει: “Ουσιαστικά στόχος είναι να αποκτήσουμε περισσότερο λειτουργικό μυικό ιστό και να λειτουργούμε με άνεση στην καθημερινότητά μας, χωρίς πόνους στη μέση και στις αρθρώσεις. Το fit core είναι η βάση για οποιαδήποτε άθλημα κάνουμε ή θέλουμε να κάνουμε. Μέσα από αυτό γυμνάζουμε τον εγκάρσιο κοιλιακό ενώ οι απλές άρσεις δουλεύουν τον ορθό κοιλιακό. Ο εγκάρσιος κοιλιακός και ο έσω έξω λοφός είναι αυτοί που σταθεροποιούν την σπονδυλική μας στήλη”.

Eleni_P_0099

Ενεργοποιεί το μεταβολισμό γιατί δουλεύει μεγάλες μυϊκές ομάδες.

Ασκήσεις σε 3 διαστάσεις όπως είναι η καθημερινότητά μας (άξονες). Μπρος, πλάι και πίσω.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους και υπάρχουν επίπεδα.
Μικρά παιδιά: χτίσιμο κορμού – σκολίωση – κύφωση – λόρδωση
Ενήλικες: λάθος στάση – λάθος περπάτημα – λάθος κάθισμα

Τα οφέλη του προγράμματος

Πολλά… Κινητοποίηση και ενδυνάμωση κορμού, σωστή λειτουργία. Πρώτο λιθαράκι για υγεία, ευζωία, ορθοσωμία, ευεξία.

Σεβόμαστε τα κυρτώματα της σπονδυλικής στήλης που είναι το αυχενικό, θωρακικό και το οσφυϊκό. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό γιατί δουλεύουμε μεγάλες μυϊκές ομάδες, την πλάτη και τους γλουτιαίους μυς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

COVER 107.indd

 

loading...