Δίαιτα! Στο μυαλό σου με αυτή τη λέξη έχεις συνδέσει δύσκολες μέρες και πείνα. Και δεν θέλεις. Εσύ θέλεις να φροντίσεις τη σιλουέτα σου, έχεις όμως παράλληλα την ανάγκη να απολαμβάνεις και το φαγητό. Γίνεται λοιπόν να χορταίνεις, να μην στερείσαι το σουβλάκι, το μπιφτέκι, τη μακαρονάδα και παράλληλα να αδυνατίζεις; Γίνεται με το παρακάτω διατροφικό μενού και λίγη γυμναστική…

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Μαριέττα Μαρκούση έχει το ειδικά σχεδιασμένο μενού για να χάσεις τέσσερα κιλά σε ένα μήνα χωρίς να πεινάσεις.

Κάνε κλικ στην κάρτα για να δεις το μενού αναλαυτικά…

xortastiki_diaita

Το κλειδί της δίαιτας

Το μενού που μας ετοίμασε η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Μαριέτα Μαρκούση απευθύνεται από τη μία σε κορίτσια που ξέρουν να τρώνε καλά και από την άλλη σε γυναίκες που ξέρουν να κινούνται. Η φυσική δραστηριότητα είναι ο τρόπος να μην σου λείπει τίποτα και παράλληλα να χάσεις εως και τέσσερα κιλά σε ένα μήνα, βλέποντας τη διαφορά πιο γρήγορα στο σώμα σου απ” ότι με μια οποιαδήποτε δίαιτα χωρίς γυμναστική.

Μην σε πιάνει πανικός! Όταν λέμε φυσική δραστηριότητα, δεν εννοούμε να γίνεις ξαφνικά μόνιμος θαμώνας στα γυμναστήρια. Έντονο περπάτημα, χαλαρό jogging και τώρα που φτιάχνει ο καιρός λίγο ποδήλατο μπορεί να κάνει θαύματα. «Μια μέτριας έντασης άσκηση μίας ώρας μπορεί να προσθέσει στην συνολική δαπανώμενη ενέργεια μέχρι και 500 θερμίδες» επισημαίνει η διαιτολόγος. Δηλαδή αν για παράδειγμα μια γυναίκα έπρεπε να παίρνει 1500 θερμίδες τη μέρα για να χάσει κιλά, θα μπορούσε με τη γυμναστική να καταναλώνει 2000 θερμίδες και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Και ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να απολαύσεις με περιθώριο 500 θερμίδες ακόμη; Από ένα έξτρα γεύμα μέχρι ένα λαχταριστό γλυκό.

tlife.gr

 

loading...