Κυτταρίτιδα: Λένε πως οφείλεται σε κακή διατροφή, ακόμα και σε γονίδια. Όπως και να έχει, εμείς οι γυναίκες ξέρουμε μόνο πόσο εκνευριστική είναι και πόσο δύσκολα φεύγει! Ωστόσο φεύγει ή τουλάχιστον μειώνεται αισθητά! Και αυτό μας το επιβεβαιώνει και ο σύμβουλος διατροφής και personal trainer, Θαλής Παναγιώτου, ο οποίος μας εξηγεί πως προϋπόθεση για να τη διώξουμε, είναι να ακολουθήσουμε μια συγκεκριμένη διατροφή. Αυτή τηδίαιτα για παράδειγμα που μας ετοίμασε και περιλαμβάνει όλες εκείνες τις τροφές που μάχονται κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Δείτε ακόμη: Χάσε μισό κιλό κάθε μέρα με τη δίαιτα Scarsdale- Απαγορευονται τα ενδιάμεσα γεύματα!

Με αυτό το διαιτολόγιο μπορείς να χάσεις επίσης 4 κιλά σε ένα μήνα. Ο ειδικός επισημαίνει πως για γρηγορότερα αποτελέσματα, πρέπει μαζί με τη δίαιτα, να γυμνάζεσαι συστηματικά, να πίνεις άφθονο νερό και να ακολουθείς τις παρακάτω συμβουλές που σου δίνει.

 

diet_cellul

 

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Δείτε ακόμη:Σούπερ αποτελεσματικό! Βήμα – βήμα πώς θα εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ
– Μείωσε όσο μπορείς την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν ζάχαρη και ζωικά λιπαρά: π.χ. κρέμα γάλακτος, μαγιονέζα, βούτυρο.

– Περιόρισε την κατανάλωση πλήρων γαλακτοκομικών και κρέατος.

– Πίνε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.

– Απόφυγε το αλάτι και τα τηγανητά. Όπως επίσης και τα προϊόντα τους, πατατάκια, κονσέρβες, παστά, φαγητά fast-food.

– Απόφυγε όσο μπορείς το αλκοόλ. Η περίσσεια του αλκοόλ στον οργανισμό εντείνει τη λιπογένεση, η οποία δημιουργεί κυτταρίτιδα.

– Μην ξεχνάς να τρως πολλά φρούτα και λαχανικά και να πίνεις άφθονο νερό.

Πηγή: TLife

loading...