Χαμός είχε γίνει πριν λίγους μήνες με αρετουσάριστη φωτογραφία της Cindy Crawford που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, λοιπόν, είχε τραβηχτεί με σκοπό να παρουσιαστεί στο αμερικανικό Marie Claire στο τεύχος του Απριλίου. Στόχος της; Να δείξει πώς είναι το σώμα της star χωρίς ειδικά φίλτρα και επεξεργασία.

Πάνω, λοιπόν, που την αποθεώσαμε χαρακτηρίζοντάς την ακομπλεξάριστη και κουλ, η Cindy βγήκε και βροντοφώναξε πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι έτσι το κορμί της, καθώς και ότι έχει δεχτεί ειδική επεξεργασία για να φαίνεται το σώμα της χειρότερο από ότι είναι. Εμείς σαν αθώοι και καλοί άνθρωποι που είμαστε δεχτήκαμε την άποψή της!

Χθες το πρωί, λοιπόν, το όμορφο μοντέλο πήρε την κορούλα της Kaia Gerber και βγήκε χαλαρή βόλτα στο Μαλιμπού. Κάπου εκεί βέβαια της την είχαν στήσει οι paparazzi κι έτσι έχουμε στιγμιότυπα από την έξοδό τους.

Αυτό που παρατηρήσαμε., λοιπόν, είναι πως το σώμα της έχει ψεγάδια (ψεγάδια τα οποία η ίδια είχε αρνηθεί πριν λίγους μήνες). Η Cindy όσο κι αν δε θέλει να το πιστέψει είναι μια φυσιολογική γυναίκα σαν όλες μας, με χαλάρωση, κυτταρίτιδα και μικροατέλειες και καλό θα ήταν επιτέλους να συμφιλιωθεί με αυτό.

49 ετών είναι, γίνεται ο χρόνος να μην την αγγίζει καθόλου; Πάντως όπως και να έχει, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ΘΕΑ! Οι ατέλειές της είναι πραγματικά μηδαμινές. Εύγε!

Πηγή: queen.gr

loading...