Οι μέρες για την άδεια λιγοστεύουν και σαν να… λιγοστεύει και ο αέρας που αναπνέεις. Πάλι δεν κατάφερες να πειθαρχήσεις, πάλι άφησες τη δίαιτα από Δευτέρα και ήρθε η μέρα που δεν σου έμεινε άλλη… Δευτέρα! Λάβε δραστικά μέτρα. Ακολούθησε το πρόγραμμα που σου προτείνει το Youweekly.gr!

Διάβασε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες πριν ξεκινήσεις το παρακάτω πρόγραμμα και θυμήσου πως δεν είναι μια δίαιτα που μπορείς να κάνεις για περισσότερο από μία εβδομάδα…

Γρήγορη δίαιτα, γρήγορη επιστροφή κιλών…
Το έχουμε πει πολλές φορές… » Όσο γρήγορα χάνουμε κιλά, τόσο γρήγορα θα τα πάρουμε, και αυτή η ταχεία μεταβολή βάρους που υπάρχει δεν είναι άλλη από μεταφορά υγρών εντός και εκτός του σώματος μας» επισημαίνει ο κ. Σουπιός. «Αυτές οι δίαιτες, τις οποίες μπορεί ο καθένας να βρεί αριστερά και δεξιά, θέλουν πολύ λεπτούς χειρισμούς διότι μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία μας. Είναι σημαντικό να τηρούμε ένα ισορροπημένο προγραμμα διατροφής με πλήθος θρεπτικών συστατικών και γεμάτο με όλες τις ομάδες τροφίμων. Δεν υπάρχουν καλές και κακές τροφές… υπάρχει καλή και κακή χρήση της τροφής» καταλήγει…
Πότε μπορείς τελικά να κάνεις μια δίαιτα express;
Είσαι όμως κι εσύ από τις γυναίκες που νιώθουν συνέχεια πρησμένες από κατακράτηση υγρών; Αισθάνεσαι δυσφορία και πιστεύεις ότι μπορείς να χάσεις κάποια κιλά μόνο και μόνο αν αποβάλλεις αυτή την κατακράτηση; Θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις κάτι για να απαλλαγείς από αυτά τα κιλά σε λίγες ημέρες; «Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας και γίνει κατανοητό ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν αποτελεί ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμόζεται συνέχεια, αλλά μόνο για ένα διάστημα το πολύ μίας εβδομάδας και με συχνότητα μέχρι 2 φορές το χρόνο και με την επίβλεψη διαιτολόγου, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα».

«Υπάρχουν καταστάσεις, που ορισμένες φορές καλούμαι ακόμη και εγώ που είμαι ενάντια σε αυτές τις δίαιτες, να δώσω τέτοια προγράμματα ταχείας απώλειας βάρους. Όταν για παράδειγμα υπάρχει ασθενής που απαιτείται να χειρουργηθεί και υπάρχει εντολή γιατρού ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να χάσει γρήγορα κιλά γιατί θα επιβαρυνθεί το γόνατο του από το βάρος ή γιατί θα υπάρξει πρόβλημα με την αναισθησία λόγω αυξημένου βάρους. Και από την στιγμή που παρακολουθείται εργαστηριακά από τον θεράποντα ιατρό του, τότε προβαίνω και εγώ στην χορήγηση τέτοιας δίαιτας express, για να μειωθεί το σωματικό βάρος, αφού στην περίπτωση αυτή το βασικό στοιχείο δεν είναι η απώλεια σωματικού λίπους, αλλά σωματικού βάρους.

Κράτησε καλά στο μυαλό σου… «Αυτή η απώλεια, όπως εξηγησα και παραπάνω, προέρχεται κυρίως από απώλεια υγρών σώματος» τονίζει ο διαιτολόγος.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ιωάννης Σουπιός σου παραθέτει παρακάτω ένα τέτοιο πρόγραμμα 7 ημερών το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε απώλεια 4-5 κιλών, όταν μιλάμε για υπέρβαρα άτομα.

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα για να δεις το μενού αναλυτικά

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

6 τρόποι για να φορέσετε το blazer εκτός δουλειάς

Αυτό είναι το χτένισμα που προτιμάει αυτή την εποχή η Ελένη Μενεγάκη

Δίαιτα express: Χάστε 5 κιλά σε 7 μέρες

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ