Ήρθε το καλοκαίρι! Όχι δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά επειδή ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα και ξέρω πως θέλεις να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι από νωρίς φέτος για το μπικίνι, σου έχω εδώ μία δίαιτα για να χάσεις 6 έως 8 κιλά σε ένα μήνα.

Ο σύμβουλος διατροφής και personal trainer Θαλής Παναγιώτου ετοίμασε ένα μενούαδυνατίσματος με νόστιμα, εύκολα και χορταστικά πιάτα -γιατί γρήγορο αδυνάτισμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να λιμοκτονήσεις- για να χάσεις όσα περιττά κιλά χρειάζεσαι και να νιώσεις πιο άνετα με το σώμα σου. Δες το μενού και στο τέλος μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις οδηγίες που σου δίνει, οι οποίες είναι σωτήριες!!!

diet_thalis

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
Ακολουθώντας με συνέπεια το παραπάνω διαιτολόγιο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς και αυτούς τους κανόνες. Γιατί όπως λέει ο ειδικός με αυτά τα tips θα έχεις πιο εύκολα και γρήγορα το αποτέλεσμα που θέλεις:

1. Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.

2. Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.

3. Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.

4. Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.

5. Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κάνει θαύματα: Η δίαιτα των 23 ημερών που υπόσχεται απώλεια μέχρι 20 κιλά!

Κάνω δίαιτα αλλά δεν χάνω, τι φταίει; Δες τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνεις και για αυτό δεν χάνεις κιλά!

Η απόλυτη δίαιτα για γρήγορο «κάψιμο λίπους» στην κοιλιά!

loading...