Σε ταλαιπωρούν παχάκια στους γοφούς και κυτταρίτιδα; Θέλεις να χάσεις κιλά, αλλά σε ενδιαφέρει να δεις διαφορά στα επίμαχα σημεία; Αυτή είναι η δίαιτά σου…

«Άτομα που συσσωρεύουν κυρίως λίπος στους γοφούς πρέπει να δώσουν έμφαση στην αποτοξίνωση του οργανισμού από τοξικές ουσίες που συσσωρεύουν το λίπος και προκαλούν κυτταρίτιδα» εξηγεί η Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου. Αυτό ακριβώς κάνουμε με αυτό το διαιτολόγιο: εστιάζουμε στην ενυδάτωση και τα αντιοξειδωτικά.

Μικρά tips για καλύτερα αποτελέσματα…
Η «μάχη» με τα παχάκια και την κυτταρίτιδα όμως απαιτεί μερικά ακόμη μικρά και απλά μυστικά για να είσαι σίγουρη πως θα δεις διαφορά εκεί ακριβώς που το χρειάζεσαι. Η Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου συμβουλεύει:

– Αύξησε σε 10-12 ποτήρια την καθημερινή πρόσληψη υγρών (νερό, ελληνικός ή στιγμιαίος καφές, χυμοί, τσάι, ημίπαχο γάλα), τα οποία ενισχύουν τη λιπόλυση, την αποβολή τοξινών και βελτιώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, που συχνά υπάρχει σε άτομα με αυξημένη περιφέρεια γλουτών.

– Ακολούθησε συστηματικό πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας με ασκήσεις ενδυνάμωσης του άνω μέρους του σώματος, καθώς επίσης και ειδικές ασκήσεις για γοφούς. Βρες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν με ένα «κλικ» εδώ

– Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει σε συνδυασμό πάντα με ισορροπημένη διατροφή, έχοντας υπομονή και επιμονή και θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Δίαιτα express χωρίς στερήσεις για αποτοξίνωση και χάσιμο λίπους

Αστραπιαία δίαιτα: Χάσε 2 κιλά σε 1 ημέρα!

Η δίαιτα του Σαββατοκύριακου: Χάστε 3 κιλά μέσα σε μόλις 2 ημέρες!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ