Χάστε το τοπικό πάχος αναίμακτα και ανώδυνα, χωρίς ράμματα και μελανιές, μέσα σε 1 επίσκεψη.

Η αλήθεια είναι πικρή. Το να χάσουμε λίπος από την κοιλιά και να απαλλαγούμε από τα ψωμάκια μέσα σε 1 μήνα είναι και δύσκολο και επίπονο. Απαιτούνται αρκετές ώρες άσκησης και να χάσουμε πολλά λίτρα ιδρώτα στο διάδρομο. Και πάλι, αν το τοπικό πάχος είναι γενετικά προκαθορισμένο και ο σωματότυπός σας είναι τέτοιος που ευνοεί την εναπόθεση λίπους τοπικά, το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Τι κάνουμε λοιπόν; Η απάντηση βρίσκεται στη laser λιποαναρρόφηση με τo τελευταίας γενιάς laser SmartLipo.

Όπως επισημαίνει η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine στην Αθήνα «πλέον η λιποαναρρόφηση γίνεται με πιο σύγχρονο τρόπο. Αφού εφαρμόσουμε τοπική αναισθησία στην προβληματική περιοχή εισάγουμε μια πολύ μικρή κεφαλή κάτω από το δέρμα και κατευθύνουμε την οπτική ίνα του laser στα σημεία όπου βρίσκεται το περιττό λίπος. Το laser Nd-Yag λιώνει τα λιποκύτταρα άμεσα και στην συνέχεια τα αναρροφούμε με μια μικροσκοπική κάνουλα».

Η διαδικασία είναι ελάχιστα τραυματική και αναίμακτη, δεν γίνονται ράμματα, ενώ ο μετατραυματικός πόνος και οι μελανιές μειώνονται στο ελάχιστο. Για 2-4 εβδομάδες θα χρειαστεί να φοράτε έναν κορσέ τοπικά. Θα επανέλθετε άμεσα στις κοινωνικές σας δραστηριότητες και θα μπορείτε να κάνετε ήπια γυμναστική μετά από 7 μέρες. Το σώμα στην τελική του εικόνα θα είναι σμιλεμένο και το δέρμα σφριγηλό, καθώς το laser προσφέρει σύσφιγξη.

Μάθετε περισσότερα για τη laser λιποαναρρόφηση στο βίντεο:

loading...