Συνολικά 152 κιλά έχασαν ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Δουβλίνο, που ένιωσαν ντροπή βλέποντας πόσο παχύσαρκοι ήταν στις φωτογραφίες του γάμου τους.

Μαζί και οι δύο ζύγιζαν 330 κιλά ο Noel και η Leisa Hoey. Τα πολλά επιπλέον κιλά τους δεν τους επέτρεπαν να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλο στο σινεμά ή στο αεροπλάνο ενώ το κρεβάτι τους είχε σπάσει τέσσερις φορές.

Δείτε ακόμη: «Το pole dancing μου έσωσε τη ζωή » H ομολογία της 31χρονης που έχασε πάνω από 30 κιλά και ξεπέρασε την κατάθλιψη!

Νιώθοντας πως αυτό που έβλεπαν στις φωτογραφίες του γάμου τους δεν τους ικανοποιούσε, ο 35χρονος και η 33χρονη έχασαν 100 κιλά ο πρώτος και 52 η δεύτερη.

«Όταν είδα τις φωτογραφίες του γάμου απογοητεύτηκα, ένιωσα αηδιασμένη και με τους δυο μας. Ήξερα πως δεν ήταν φωτογραφίες που θα έβλεπα αναπολώντας και νοσταλγώντας και ένιωσα μεγάλη απογοήτευση», λέει η 33χρονη στη Daily Mail. «Επιτέλους πια μπορούμε να κάνουμε τα συνηθισμένα πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».

Ο Noel και η Leisa εξομολογούνται πως πάντα έτρωγαν πολύ και γρήγορο φαγητό αλλά άρχισαν να συσσωρεύουν πολλά κιλά μετά τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους. Μάλιστα οι γιατροί της είχαν συστήσει να κάνει χειρουργική επέμβαση στο στομάχι για να χάσει βάρος αλλά εντωμεταξύ έμεινε έγκυος για Τρίτη φορά- στα δίδυμα κορίτσια της- κι έτσι η επέμβαση αναβλήθηκε.

«Ξέραμε πως είμασταν παχύσαρκοι αλλά φτάσαμε σε τέτοιο σημείο που δεν ήταν πια απλώς επικίνδυνο για την υγεία μας, είμασταν σαν ωρολογιακές βόμβες», συνεχίζει η 33χρονη.

Δείτε ακόμη: Δείτε την τεράστια αλλαγή της 37χρονης που έχασε 80 κιλά μόνο με άσκηση και σωστή διατροφή!

«Νιώθουμε πλέον υπέροχα, μας ικανοποιούν απλά πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε, όπως να τρέχουμε πίσω από τα παιδιά ή το να μπορούμε να φορέσουμε ό,τι ρούχα θέλουμε και όχι μόνο μεγάλα μεγέθη. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερος», λέει ο Noel.

«Χάσαμε τόσα πολλά κιλά που δεν μας κάνουν ούτε οι βέρες μας».

Δείτε ακόμη: Η Khloe Kardashian τα λέει όλα: Πως έχασε 5 κιλά σε ένα μήνα! Δείτε την δίετα της

patrasevents.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ