Τσιμπολογήματα και λιγούρες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και ειδικά τώρα που ετοιμαζόμαστε όλοι να βγούμε στις παραλίες!

3dc7f4b2a4ac650fac8d66caaeae3835_L

Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις κακές συνήθειες με κάποιες απλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Ας ξεκινήσουμε:

Μην ξεχνάς το πρωινό! Είναι μια πολύ σημαντική συνήθεια την οποία αν την υιοθετήσεις θα καταλάβεις ότι θα σε κρατήσει χορτάτη για αρκετή ώρα.

Μην φας μεγάλη ποσότητα από μια λιχουδιά που επιθυμείς πολύ! Για παράδειγμα αν θέλεις να φας μια σοκολάτα, μπορείς αντί να την φας ολόκληρη να φας ένα μικρό κομμάτι. Θα έχεις πάρει την ικανοποίηση ότι έφαγες κάτι που λαχταράς χωρίς να έχεις πάρει πολλές θερμίδες.

Προσπάθησε να αγοράζεις όσο το δυνατόν λιγότερα “κακά τρόφιμα” από το σούπερ μάρκετ. Έτσι ο πειρασμός δεν θα είναι ορατός!

b931e12ba0a275a3bf626fc049ff221b_LΑν θες να καταναλώσεις κάτι πιο παχυντικό, μπορείς να το φας σε μικρότερη ποσότητα και να το συνδυάσεις με κάτι πιο υγιεινό. Όπως για παράδειγμα ένα μπεργκερ που έχουμε συνηθίσει να το συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές, αλλά μπορείς να το φας και με μια ωραία σαλάτα!

Δεν είναι κακό κάποιες φορές να υποκύπτεις στις λιγούρες σου αλλά αρκεί αυτό να συμβαίνει όλο και πιο σπάνια.

Όταν σου έρχεται η επιθυμία να κάνεις μια ατασθαλία προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο… όπως για παράδειγμα την ώρα που πας να ανοίξεις το ψυγείο, σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε μια φίλη!

ligoura-mpergker

Σημαντική σημείωση!

Υιοθετώντας αυτές τις συνήθειες θα δεις και μεγάλη διαφορά στη ζυγαριά σου!

Δείτε ακόμη:

Η ιδανική δίαιτα για τα ψωμάκια! Εξαφάνισε το λίπος στους γοφούς τώρα!

Θέλεις να ξεφουσκώσει η κοιλιά σου σε μια μέρα; Δες τι πρέπει να φας!

Έτσι θα απαλλαγείς από τα «ψωμάκια» στην περιφέρεια! Η απόλυτη δίαιτα για να δεις τη διαφορά στους πόντους!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ