Μπορεί να χάνεις κιλά από το σώμα σου αλλά το προγούλι επιμένει. Εάν ταλαιπωρείσαι από το γνωστό σε όλους διπλοσάγονο (και από μαγουλάκια) τότε 4 συμβουλές θα σε βοηθήσουν να το ξεφορτωθείς μια και καλή:

1.Προσοχή στην διατροφή σου: Μην τρως επεξεργασμένες τροφές και προσπάθησε να τρως μικρότερες ποσότητες. Προτίμησε μια διατροφή που θα ενισχύσει τον μεταβολισμό σου και φρόντισε να μην παραλείπεις γεύματα.

2.Κάνε μια διαφορετική γυμναστική: Η ιδανική γυμναστική για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να αρχίσει να καίει λίπος από όλο το σώμα είναι να κάνεις αερόβιες ασκήσεις 5 φορές την εβδομάδα!

3.Κόψε την ζάχαρη και το αλάτι: Εάν καταναλώνεις φαγητά που περιέχουν αρκετό αλάτι ή ζάχαρη τότε η κατακράτηση υγρών είναι… δεδομένη. Κόψε 1,500 ml αλάτι την ημέρα και 20γρ. ζάχαρη και γρήγορα θα δεις διαφορά.

4.Να πίνεις νερό: Όχι μόνο θα καταπολεμήσεις τις λιγούρες αλλά θα καταφέρεις να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και να έχεις πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Προσοχή: Αν είσαι έγκυος σταμάτα να πίνεις αυτό το ρόφημα! Συσχετίζεται με αποβολές, πρόωρο τοκετό και εμβρυϊκές ανωμαλίες

Σου μουχλιάζει το ψωμί στην ψωμιέρα; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Δες τι θα πάθεις αν κάνεις μακροχρόνιες δίαιτες!

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ